- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlasH-BacK
senior tag
Ha jól tudom az az 1-es revízió. Nagyjából úgy működik mint a zalman hp-k. De valószínűleg passzívban mégsem a legjobb konstrukció, a zalmanok is az op1-el teljesítettek igazán jól. Az egy dolog hogy neked jól hűt ha valami mozgatja a levegőt a fölső bordán, de ha csak a meleg levegő felszállása által hülne a borda, akkor jóval rosszabban hűtene.
Valószínűleg ezért trükköznek a bordákkal, hogy minél hatékonyabb légáram jöjjön létre venti nélkül is, nomeg hogy minél hidegebb levegőt kapjon a borda.
Minden esetre azért egy grafikát prezentálhattak volna erről, hogy hogyan is nézne ki egy kártyán, ha már egy bétaverziós vga-t nem tudtak alátenni. (neadjisten egy üres nyákot, amihez megtervezték, az is szemléletesebb lenne) -
Ste
addikt
remélem hamarosan lesz alávaló is és nem fog sokáig árválkodni
-
dchard
veterán
Nekem Gigabyte x1600 pro-m van, nemtom melyik silentpipe revízió, de nálam a hűtőfelület a kártya tetején van, így nem foglal el egyetlen kártyahelyet sem, azon kívül a meleg felfelé tud szállni ez segítei a passzív légáramlatokat is, ezen kívül ráraktam (szó szerint) egy 8cm-s ventit 3 volton, és tuning közben is csak alig kézmeleg, miközben zaj szinte semmi nem jön ki belőle.
Nem értem az új verzióknál mért nem követik ezt a módszert a nyilvánvaló előnyök ellenére.
Dchard
[Szerkesztve] -
pmheros
őstag
Nekem is Silent Pipe 2 -es hűtésű volt a GigaByte 7600GT -m, tuningra nem igazán volt alkalmas de ha melegen is ,de tette a dolgát hangtalan.
Egy jól szellőző házban jól működik -
Csapi007
veterán
Hello
Szerintem kevés lesz a 2 HP.
Alárakhattak volna vmi jó kis 8xxx-et. -
twollah
nagyúr
Egyetlen egy baj vele, hogy + 2 kartyahelyet elfoglal az alaplapon.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Reméljük méltó utódja lesz a Silent Pipe II-nek
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest