Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
joghurt
addikt
Bocs, mindig elfelejtem, hogy itthon a hardverboltok nagy része ''teherautóról leesett'' és hasonlóan korrekt csatornákon szerzi be a cuccot, a vám és az áfa hiánytalan befizetésével... :DDD
Amúgy meg szerintem a notebook (a digitális fényképezõgéphez hasonlóan) itthon még luxuscikknek minõsül, ennek megfelelõen pofátlan haszonkulccsal. Ezt épp a kinti és az itthoni árak összehasonlítása alapján mondom. -
joghurt
addikt
Hát, nem is tudom. A 10,4''-os kijelzõnek a felbontása a gáz (mert ugye ez az igazán érdekes, tényleg nem a méret). Az rendben, hogy ár/teljesítmény, de idõnként én már a 800-as Celeron notebookom 1024*768-át is kicsinylem. 800*600
-zal mi fér ki? A fél képernyõt elveszi a window caption és a menüsor.
Egyébiránt pedig nesztek a link:
[L]http://www.xeron.de/index.php4?id=1225[/L]
Árat nem írnak. Kicsit google-oztam, az elsõ találat szerint nettó 1050 euróba kerül. Kifejezetten olcsónak nem mondanám, mert itthon ilyen áron már normálisabb notebook is kapható. Igaz, nem sub-notebook. -
biker
nagyúr
azért nem mindenkinek van pénze egy note-ra, meg egy monitorra, vagy egy asztali gépre...
nekem csak a note van.
ha az 10collos, hát nem kell...
nem tehetem meg, hogy vegyek egy monitort otthonra.
annak aki csak utazási célból veszi, persze tök király, mert kisebb hely, nagyobb akkukapacitás...
azért arra tényleg kíváncsi lennék:
súly
akku
mert ugye egy alig fogyasztó proci+kicsi kép+normál 3-4000-es akku=4-5óra üzem...
Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Óra topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest