Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Aktív témák
-
joghurt
addikt
Bocs, mindig elfelejtem, hogy itthon a hardverboltok nagy része ''teherautóról leesett'' és hasonlóan korrekt csatornákon szerzi be a cuccot, a vám és az áfa hiánytalan befizetésével... :DDD
Amúgy meg szerintem a notebook (a digitális fényképezõgéphez hasonlóan) itthon még luxuscikknek minõsül, ennek megfelelõen pofátlan haszonkulccsal. Ezt épp a kinti és az itthoni árak összehasonlítása alapján mondom. -
joghurt
addikt
Hát, nem is tudom. A 10,4''-os kijelzõnek a felbontása a gáz (mert ugye ez az igazán érdekes, tényleg nem a méret). Az rendben, hogy ár/teljesítmény, de idõnként én már a 800-as Celeron notebookom 1024*768-át is kicsinylem. 800*600
-zal mi fér ki? A fél képernyõt elveszi a window caption és a menüsor.
Egyébiránt pedig nesztek a link:
[L]http://www.xeron.de/index.php4?id=1225[/L]
Árat nem írnak. Kicsit google-oztam, az elsõ találat szerint nettó 1050 euróba kerül. Kifejezetten olcsónak nem mondanám, mert itthon ilyen áron már normálisabb notebook is kapható. Igaz, nem sub-notebook. -
biker
nagyúr
azért nem mindenkinek van pénze egy note-ra, meg egy monitorra, vagy egy asztali gépre...
nekem csak a note van.
ha az 10collos, hát nem kell...
nem tehetem meg, hogy vegyek egy monitort otthonra.
annak aki csak utazási célból veszi, persze tök király, mert kisebb hely, nagyobb akkukapacitás...
azért arra tényleg kíváncsi lennék:
súly
akku
mert ugye egy alig fogyasztó proci+kicsi kép+normál 3-4000-es akku=4-5óra üzem...
Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Arc Raiders
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- X1 Carbon 10th 27% 14" FHD+ IPS i5-1240P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Újszerű!! Lenovo X1 Carbon GEN6 / i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD / Magyar v.bill
- Újszerű!! Lenovo T14 GEN2 / i5-1145G7 / 16GB RAM / 240GB SSD / Win 10 Pro / EU v.bill
- Újszerű!!! Lenovo L14 GEN5 / Intel Core Ultra 7 155U / 16GB RAM/ 512GB SSD / Win 11 / EU v.bill
- P15s Gen2i 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő