Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
''Miért, szerinted csak az AMD hallott róla, az Intel nem?''
Miből jött le neked ilyen, hogy szerintem az Intel nem?
Vagy abból, hogy szerinted csak az egyik hallott róla (legalábbis úgy tettél), az következik, hogy szerintem meg csak a másik?

''Olvasd el az előbb linkelt tesztet, és gondold át a PentiumD vs. X2 eset megismétlődésével kapcsolatos nézeteidet.''
Átgondoltam. Tényleg jól teljesít a Penryn alapú Xeon, 1600-as FSB-vel. Asztalik mikor is jönnek? Milyen FSB-vel?
#143: Megvan! Bizonyára egy mazochista inteles vagy!

Raymond: Attól, hogy kisebb csíkszélesség, nem feltétlenül bírnak kapásból jóval magasabb órejelet. Lásd 90 vs. 65nm AMD-nél. Bár Intelnél erősen bejátszanak az új anyagok is. Szóval lehet. Viszont valamiféle problémákról lehet olvasni az Intel háza tájáról a Penrynnel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Elektromos autók - motorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- PlayStation 5
- Hardcore café
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 8GB I 256-512-1T SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vagy abból, hogy szerinted csak az egyik hallott róla (legalábbis úgy tettél), az következik, hogy szerintem meg csak a másik?