Hirdetés

Aktív témák

• guest

veterán

Hali!

Tegnap érkezett meg a 8500DV-m, megosztanék néhány infót.

1., intel 850MV alaplapnál a fireware portot alapból tiltani kell különben lehet hogy néhány pci kártyát nem ismer fel a bios. Ez bíztató. Eléggé elgondolkoztam h miért nem bootol a gépem aztán tiltottam (mind a két mikrokapcsolót off - down - állásba kell tenni)

2., Az előző kártya a gépben egy asus v7700 ultra volt (pure). A 8500DV nem hozza azt a teljesítményt sem. Jónapot kívánok. A DAC tényleg 350Mhz, már ahogy az infopanelen ő azt írja. Hát persze.

3., TV tuner csatlakozás: csavaros-tűs szabvány, nem tudom hogy hívják pontosan. Mehetsz az osánba kábelt venni. A program aranyos meg viszonylag kezelhető is, semmi gond nem volt vele.

4., DVD lejátszó: ugyancsak semmi gond, marad a power dvd. Nem igazán ad plusszokat.

5., Video capture: érdemes lehúzni az USB-s cuccokat lassabb gépen. Dobálja a frémeket erősen.

6., Távirányító: ha nem olvasod el a madzagon lévő figyelmeztetést és bedugod driver install előtt akkor vesztettél. Megjegyzeném, a remote control használata 50-90%-ban lefogja a rendszert. Szerencsére csak peak jelleggel.

Összességében mégis azt kell mondanom, hogy jó kis all around multimédia kártya. Majd meglátjuk, hogy itthon mennyiért kerül forgalomba. Interneten rendelni a www.provantage.com-on lehet, csak banki átutalást fogadnak el, kártyát nem. Az ára 331$ + szállítás.

Peace

Asin
    (asin.l.grewon@freemail.hu)

Aktív témák