- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
dzsoni
senior tag
De emléxem, és láttam is a THG-s videót. A poén az benne, hogy asszem Andorpapa emlitette egyik topikban, hogy megismételték a kísérletet és nem égett le egyik proci sem... mondjuk azt nem tudni hogy milyen ótvaros alaplappal készült a THG-s felvétel ugyebár.
Asszem én meg nem vettem észre az iróniát, csak kattant az agyam a procirobbanásra, úgyhogy ezmiatt meg én sry :) -
Integra
titán
nekem mindig AMD-m volt, najó volt egy P200MMX is... :DD
de nekem soha egyetlen egy sem ment tönkre, soha nem volt hőproblémám, nem mondom hogy hülyeség az egész, mert azért valami alapja kellett legyen, én mégis azt mondom, hogy nem megfelelő hűtő volt rajta, vagy nem helyesen felrakva, ennyi.
az is tény, hogy ezzel a riogatással az intel biztos szerzett pár volt potenciális amd vevőt magának akkoriban..
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged