Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
ééértem, köszönöm a válaszokat, sajna mostanság kicsit elrohant mellettem ez a processzoros-alaplapos téma. Megint napokat kellene egyfolytában olvasással töltenem különböző szaklapok hasábjait olvasva, hogy naprakész legyek a témában... :)
Valahol az nForce 2 tájékán akadtam el... :)
-
Sick Boy
őstag
Az NF8-on tehát összesen 2 darab DDR foglalat van és nem 2-csatornás a memóriakezelés, tehát nincs dualChanel?
Jól értettem?
Ha így van, akkor ezek szerint Magyarországon nem lesz túl népszerű szerintem, még, ha az ára kedvező is lesz majd, mert a magyar piac nagyon árérzékeny és a kolbik nem fogják megvenni, mert a többségnek nincs pénze egyszerre venni 2 db 512-es vagy egy 1 GB-os mem modult, sokan részletekben 256 MB-os modulonként fejlesztik a rendszerüket (mint én is) vagy nincs igazam? Cáfoljatok meg, ha nincs!
Nekem mindíg azok a lapok voltak szimpatikusak, amelyeken 4 db mem slot van, mert abba részletenként sok RAM tehető, annak idején azért szívtam be az Acorp IntelZX-es lapommal, összesen 2 SD-hely volt rajta és később lett volna lehetőségem 32-es és 64-es memóriák beszerzésére, de nem tudtam volna belerakni, így szívtam tovább 128-cal...
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi