Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
pontosan, legálisan nem veheti meg, v szerezhet többségi részesedést,
ezt egyik állam se engedi ( biztos vannak azé kivételek ), nemcsak a honpolgárnak nem jó a monopólium, ill. a franc se tudja.
éljen a MOL.
Kell a verseny, igy is durvulens dolog a globalizáció, lehet jobb lesz nekünk ha elfogy a kőolaj, és nem jön ide a kínai textil ( alatta a sok sárga kiscsávó ), és a rohadt panamai banán.
-
Henker2
addikt
Ezt tényleg igaz?
-
Konflikt
addikt
Ez nagyon nem tiszteséges huzás volt...rohadt kapitalizmus

Régota Seagate párti vagyok: (3 éve eegy 60as, 2 éve egy 120as, 1 honapja egy 300as seagate tulajdonosa, sose volt velük baj) de ez nagyon nem szép...
Utltam a Maxtort, mert a 20-30-40-es vinyojuk egy szar. az sajnos.
De ez nem szép... nagyon nem.
Emlékszik vki még 2000 dec-re? nvidia megveszi 3dfx-et? mostmeg az uli-t is?
Milesz itt? a végén egy proci gyárto, egy alapla, egy vinyo, egy vga gyárto? nemlesz versenypiac? Csak ezt dönthetem el h melyik nvidia kártyát vehetm meg vagy melyik seagate vinyot? nemjo ez igy.... -
A Maxtor 2005 második negyedévében visszaesett és a negyedik legnagyobb vinyógyártó volt nem a harmadik. Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
Ha már ilyeneket írunk:
Maxtort szeretem (semmi bajom nem volt a kezem alatt átment 20-30-sok darabbal)
Seagate-et nem szeretem (amikor a Maxtorok után a nagy dicséretek miatt vettem egyet, az szépen be is halt...) Most is van egy, az szerencsére megyeget.
Samsung egész jó.
WD és a Hitachi jöhet. -
adalbert1
veterán
Ezzel én is hasonlóan vagyok. A Quantum vinyómat én is nagyon szerettem, a Maxtor-t már nem annyira. A Seagate vinyóm is bejött, + a Samsung is, de ezután meg fogom gondolni, hogy legközelebb Seagate-t vegyek-e majd... WD-om utoljára 260 megás volt, nem tudom, arra, hogy mennyire volt jó vagy sem, nem emlékszem.

-
anulu
félisten
Seagate vinyókat szeretem, Maxtort nagyon nem. marad nekem a Samsung meg a WD.
-
Trak
addikt
Na ez érdekes lesz a piac számára.
-
kBagyula
senior tag
Globalizáció.

-
Shim
őstag
ezek szerint még olcsóbbak lesznek a maxtor vinyók, és a seagate ezzel akar tarolni az árérzékeny piacokon?
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple TV+
- Okos Otthon / Smart Home
- Hardcore café
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- D5 next pumpa és D5 ULTITOP (POM kiadás)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

éljen a MOL.