Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Én egy AeroCool Deep Impact-nak csináltattam A64-es lefogatót, pedig annak se volt eredetileg. Az, hogy nem éri be teljesen a sapkát, semmit nem jelent. A mag kisebb, mint a hőátadó sapka, elég, ha középen jól érintkezik.
A jelenleg használt AC Freezer64-em is elég kis kockában érintkezik a procival, asszem nem a teljes felületén.
teljesen magánvélemény: én nem adnék ki egy léghűtőért 14kHUF-t, mikor 4-5k-ért már nagyon jót lehet kapni...
Mondjuk nem tudom, az M2 környéke milyen lesz. Valaki tudna egy összehasonlítást adni a jelenlegi S939-cel? Mármint a hűtő szempontjából elsősorban. -
Allien
veterán
Ja, igen. Szeretem a ThermalRigt márkát, de egy ''kicsit'' haragszom rájuk.
Megvettem a K7-s foglalatra szánt SI 97-t, mely megfelelően elvégzi a feladatát. Mindössze egy alu talp a ''csatlakozás a CPU felé, és erre kell egy leszorító. Nehezen hiszem, hogy nem lehettne valahogyan megoldani, hogy akár a 939-s procira is rámenjen, kivéve, ha nem fedi le teljessen.
Lehet, ha váltok, megpróbálom ráaplikálni, mert ha sikerül, akkor ugye spórolok 14E HUF-t, az új, (igaz, jobb) hűtőn.
-
Alkarcsont
senior tag
Cooler Master Susurro-n olyan, mintha Artic Cooling venti lenne!
-
anulu
félisten
nagyon tudnék örülni, ha a mostani drágább CPU hűtőket nem kéne kidobni M2-re váltásnál, hanem a nagyobb nevű gyártók kiadnának új felfogatókat, feltéve, ha egyáltalán szükség lesz ilyenre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest