- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AKIspest
tag
Én döntő többségében (legalább 90%) telefonról netezek. Biztos azért is, mert még új, de nekem kissé nehezen kezelhető a fórum a mobilról. Telefonról a Messengerben pillanatok alatt bemásolok egy képernyőképet, vagy más videót oszt meg ugyanilyen egyszerűen. Ha valaki ír, rögtön kapok értesítést, így akár azonnal meg tudom nézni az üzenetét.
Egy jó páran már mi korábban is Messengeren kommunikáltunk. Viszont addig-addig beszéltünk róla, míg az előbb létrehoztam egy PH! nevű Messenger csoportot. :-D
Célja, hogy kizárólag PH! csapattagok azon keresztül is tudjanak egymással beszélgetni, illetve tippeket/tanácsokat/képeket/videókat/linkeket megosztani.
Aki ott is szeretne jelen lenni, az írjon rám privit, és beteszem az FB csoportba. Melegen ajánlott a játéknevünk használata, hogy felismerjük egymást. ;-)AKIspest
Ui: Hadd gratuláljak már most az ismételt győzelemhez!! Hamarosan ismét TOP10es csapat leszünk, ami óriási! ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest