Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bastard-s
tag
válasz nagy.adam198 #110 üzenetére
Mac-en kene lenni olyannak,hogy letolti a recovery alol vagy valami bill kombinacioval,nem?! Nincs ott wifi opcio?
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz nagy.adam198 #130 üzenetére
A 2009-es Macbook Airre a High Sierra nem fog felmenni.
macOS High Sierra - Technikai adatok
A legutolsó elérhető op. rendszer az El Capitan
Romanes eunt domus
-
stagenull
csendes tag
válasz nagy.adam198 #134 üzenetére
Ebbe a problémába én is belefutottam pár éve, és nekem úgy oldódott meg hogy egy ismerősöm Macbookján csináltam magamnak egy USB telepítőt. A Transmaces verzió nekem sem ment sehogy se. A virtuális géppel meg lehet próbálni, elméletben jó kéne legyen az is.
De ne a UniBeasttel próbáld, ha úgyis Machez lesz akkor használd a natív createinstallmedia toolt, alapból tartalmazza a rendszer.
-
karoli9
csendes tag
válasz nagy.adam198 #171 üzenetére
Sajnos ezt úgy, ahogy van, el kell felejtened. Inteles géppel van esélyed, ezzel az AMD-vel konkrétan semmi.
Nem elég hitelesnek lenni, annak is kell látszani.
-
Steven
addikt
válasz nagy.adam198 #173 üzenetére
Nem akkor nyilván mennie kell
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
karoli9
csendes tag
Ezzel viszont már nincs élményem Illetve nem teljesen igaz, annak idején egy Fujitsu Amilo 1703-on virtualizálva ment a Leopard, iDeneb viszont natívan a gépen futott. Igaz, hogy bizonyos alkalmazásoknál kernelpánikot dobott. Nem vanilla macOS-ek, mint pl. iAtkos, tartalmazhat olyan kódot, ami alkalmassá teszi az AMD-n való futtatásra. Macerás. Érdemes inkább akkor már használtan venni egy HP Elite 8200/8300 SFF/CMT/MT-t vagy EliteBook/ProBook laptopot és hekkelés nélkül használni vanilla macOS-szel.
Nem elég hitelesnek lenni, annak is kell látszani.
-
Raysen623
addikt
Sajnos akkor sem működik, mert letiltja a CPU-t. Legalábbis nálam ez van. Ha valaki tud kerülőmegoldást kérem szóljon.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Plasticbomb
addikt
válasz nagy.adam198 #110 üzenetére
Ha van egy windows pc-d, amin van kb 50 GB szabad helyed, akkor keress egy osx mountain lion vmware image-t, dobd be vmware player, ha jól emlékszem, ami szabadon használható, azon keresztül belépsz appstore-ba, letöltöd a mountain lion telepítőt, csatlakoztatod a 8 GB pendriveot, create install media parancsra rákeresel neten, hogy működött azzal, megcsinálod, és perceken belül mászik majd fel a rendszer a macbookodra. Megpróbálkozhatsz későbbi rendszerekkel, de most maradnék egyenlőre annál, amivel kijött. Ne feledd, ez az OSX 10.5.7 volt, vagyis neked legalább az a verziójú mountain lion kell. Előbbiekkel nem működik, későbbiekkel meg nem vesződnék, ha a gép maga is meg tudja csinálni.
Egyébként úgy emlékszem, hogy recoveryből netről is le tudja tölteni a megfelelő rendszert a gép, de ebben nem vagyok biztos, valahol olvastam anno, amikor gondolkodtam egy mac vásárlásán... De nem történt meg, jobban szeretek bütykölni, illetve nekem a macekben a hűtés annyira sosem volt szimpatikus... Nem rosszak, de messze vannak egy felsőkategóriás rendes pc léghűtéstől.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest