Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: A végtelenbe...
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
"Amúgy aki élelmes volt az simán jól kijött az egész bánya történetből... "
Utáljuk is őket
Komolyan, amúgy egy tudathasadás ez a fórum, a bestbuy topicban a gyerekneklettvó'na-userek ölnek azért ha valaki beírja hogy megvette az xy terméket, és ment is apróra, kriptonisztánban meg az az élelmes aki így csinál

"Aki pedig netán szabadidőben még bányásztatta is a gépét már ingyen van a kártyája."Utólag már tudjuk. Aki jó számokat húzott be a lottón, mondhatja: heti 200 forintot megért hogy 40 évig mindig feladtam a szelvényt, látod most milliárdos vagyok.
Komolyan, nézegetem néha pl. a Kraken, meg Binance dashboardot (aztak.. mindenit, a troll tájékozódni próbál? Ugye-ugye). Bárki ide meri írni hogy a végtelen közül 1-1 shitcoin (de akár a BTC vagy ETH), csak úgy +/- 10% pontossággal, hol lesz év végéig?
Vagy - ahogy én mint Móricka elképzelem - mindegyikbe önti mindenki a pénzét, aztán hátha felfelé megy és nem lefelé?+szokták mondani, hogy alapvetően szabad világban élünk, mindenki csinálhat amit akar, amíg azzal nem árt jelentősen másoknak. Az hogy valaki kibányássza a csúcsvideókártyája (vagy itt: csúcsprocija) árát (tehát jó esetben először 0-ra jön ki, mielőtt még profitja lenne), mindezt úgy hogy közben 100%-on járatja éjjel-nappal, az jelentős kárt okoz, ugye onnantól kezdve hogy az áramnak jönnie kell valahonnan, de ugye az a párszáz watt eléggé melegíti a közvetlen környezetet is, ami miatt neadjisten (főleg nyáron) meg plusz klímáznak is mellette. A piactorzításról ne is beszéljünk, mert jönnek a hisztizik a gémer mélységű ellenérvek

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Komolyan, amúgy egy tudathasadás ez a fórum, a bestbuy topicban a gyerekneklettvó'na-userek ölnek azért ha valaki beírja hogy megvette az xy terméket, és ment is apróra, kriptonisztánban meg az az élelmes aki így csinál

Komolyan, nézegetem néha pl. a Kraken, meg Binance dashboardot (aztak.. mindenit, a troll tájékozódni próbál? Ugye-ugye). Bárki ide meri írni hogy a végtelen közül 1-1 shitcoin (de akár a BTC vagy ETH), csak úgy +/- 10% pontossággal, hol lesz év végéig?
Vagy - ahogy én mint Móricka elképzelem - mindegyikbe önti mindenki a pénzét, aztán hátha felfelé megy és nem lefelé?