Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
egyáltalán nem elképzelhetetlen módon arra a lehetőségre kattinthattál, hogy a másik ablakkezelő legyen az alapértelmezett.
milyen virtuális gépen kellett videokártyát állítanod? merthogy maga a virtuális gép olyan hw-t virtuál, amilyen os-t akarsz telepíteni. a VBox mindenképp. ott nem kell semmit állítgatnod. vagy a Wubi-ra gondoltál, de ez meg nem virtuális gép.
későn olvastam az utolsó (#379) hsz-t. azzal azért tisztában vagy(tok), hogy a bootcamp alapból csak window$ telepítésre van?
-
doc
nagyúr
Szerinted mit csinaltam? Loginnal kivalasztottam a masikat. Belepett vele. Aztan kijelentkeztem, es visszaallitottam az eredetire. De o meg mindig a masikkal jelentkezett be. Kikapcsolas utan is.
pedig ilyet csinaltam mar tobbszor is, mindig jol mukodott
a loginmanagertol fuggoen elso korben a config file-jaba neznek bele, vagy elekukkantanek a logba amit csinal, mindketto megteheto grafikus feluletrol, ide-oda klikkelgetveAz rendben van, hogy nincs mindenre kattintas, de ha mar a telepitesnel, vagy az egyszeru, semmit sem csinalok, ismerkedes kozben olyan problemaba utkozik az ember, amit konzolon kell megoldani.
nekem meg nem volt ilyen, telepiteni, 'ismerkedni' es napi szinten hasznalni tokeletesen lehet parancssor nelkul is. ha a fent emlitett hibara gondolsz, errol csak ugyanazt tudom mondani mint eddig: meg sosem talalkoztam ilyen problemaval, de lehet hogy szimplan egy bug, akkor jelenteni kell, nem anyazni hogy 'fujjszaralinux mert mindig gepelni kell', vagy korulnezni hatha egyszeruen megoldhato (ez utobbi szinte biztos)
Az Ubuntut leirtam mar ide. Virtualis gepre, valoszinuleg a videokartya helytelen beallitasa miatt nem sikerult normalisan feltelepiteni.
errol szivesen hallanek tobbet, igy elsore eleg nehezen hiheto hogy nem lehet feltelepiteni holmi videokartya-beallitas miatt, ha a bootnal a menubol kivalasztod a 'buta' videomodot, meg egy Sokol radion is elindul
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest