Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Így van. Más. Mit gondolsz, miért nem fogynak a Linuxos laptopok? Szerintem köze lehet ahhoz is, hogy a PPPoE konfignak csak a 9.04-es Ubuntun lett végre "ikon"ja, ahhoz képest, hogy a rendszer erősen épít az Internetre. Bár a 9-es Ubuntukat nem próbáltam huzamosabban, de elég gyerekcipőben jár ez az ingyenes OS dolog.
Az átlag felhasználók nem szeretnek megszokni új dolgokat, kettőnél többet kattintani egy funkcióhoz, nemhogy konzolparancsokat magolni...
Van egy ismerősöm, aki a gyári Vistát azért töröltette le a laptopjáról, mert az új (Vistát támogató) Nero-nak más volt a menüje és nem tudta/akarta megszokni. Más kérdés, hogy az XP meg csak félig ment fel rá, mert nem támogatta a lap és persze nekem kellett végül rendbe rakni, de csak szörnyülködtem. Szóval ebből kell(ene) kiindulni, pofátlan mód lemásolni az egész Win asztalt tálcástul, Start menüstől és úgy próbálkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Formula-1
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Spotify
- AliExpress tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Projektor topic
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (6766)
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- Google bontatlan Pixel 10 Pro XL 16/256GB Obsidian 2027.11.04-ig Garis
- DJI Osmo Action Akciókamera és Kiterjedt Tartozékszett Eladó
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest