Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shad0w

senior tag

válasz bambano #88 üzenetére

Szörcs. Kisefér "600" sornyi pixelen. Ezeket kipróbálni, elakadni benne, fórumokon utánajárni tényleg csak 5 perc... De neked, aki már jó ideje használja a linuxot, tudja mit kell benne csinálni ahhoz, hogy az adott célt elérje hiába is magyaráznám, hogy egy új felhasználónak a linux egyenlő a szopással. Sokat kell utánajárni, meg kell barátkozni a konzollal, ésatöbbi.

Btw, mint látható van linux a gépemen, és meg kell, hogy mondjam ez az ubuntu 9.04 ocsmányul lassú, hát ez hihetetlen, de biztos én vagyok a balfasz és nem tudok linuxot telepíteni, pedig ennek tényleg csak next, next, next-ből áll a telepítője. És sikerült témázni is, ezis egyeszerűbb lett. :DDD

Na mind1, én kiszállok, nemérdekel. Használjátok egészséggel.

Bár lenne egy utolsó kérdésem, lécci válaszolj, ahelyett hogy elküldenél a búsba. Hol lehet megnézni a hardvereket, hőmérsékleteket, proc, mem sebességeket? Erre még fórumokon se találtam választ.

Wáá, és tud hibernálni! Kár, hogy kétszer addig tart hibernálásból a töltés, mint normál bootnál. Megse merek már szólalni. :B

Új hozzászólás Aktív témák