Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
Csakénvagyok #179 üzenetére
Csak azt mondom hogy talán nem egy profitorientált magáncéget kellet volna támogatni.
Ha az a profitorientált cég azt adta a népnek, ami kellett neki, akkor ez nem kellett volna/nem kellett volna kérdése.
Manapság is inkább készre szerelt autót vesznek, mint kit car-okat. Azt persze értem, és saját magam tapasztaltam is, hogy manapság (már több éve) egy Linux rendszer sem jelent semmi problémát, és azt is sejteni vélem, hogy nulláról tökmindegy lenne, melyiknek esik neki az ember.
Ellenben régen nem így volt. Mellesleg én úgy veszem észre, hogy a Linux szép lassan, de "szivárg" a köztudatba. Szerintem ennél (a mostani propagációval, ill. annak hiányával) nem is kell többet elvárni: ilyen változások nem máról holnapra, de nem is idénről jövőre lesznek.(#178) bambano: Ez szerintem tiszta sor és rendben is lenne, mégis te vagy az első, aki ezt így írja le, legalábbis itt és most. Mellesleg részemről egyetértek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest