- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlayerPrince
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy xbox one-t. A gond, hogy a monitoron nincs hdmi bemenet csak dvi. Ha veszek egy hdmi dvi kábelt lesz hangom a monitoron? Vagy a DVI hang jelet nem képes tovább adni? -
SlayerPrince
csendes tag
válasz
InfiniteReality #543 üzenetére
Természetesen maximális felbontásban van, nemrég vásároltam egy fullHD képes LCD AOC monitort 23,6 hüvelykes, és ehhez gondoltam, hogy megveszem ezt a kábelt, a képernyővel kaptam egy normál kábelt a 1080 pixeles videók is gyakorlatilag pontosan olyan minőségen és élességen futnak mind a DVI-HDMI kábellal, tényleg semmi különbséget nem észlelek. Gondoltam, hogy valami különleges drivert kell beszerezni de semmit nem találtam.
-
SlayerPrince
csendes tag
válasz
InfiniteReality #541 üzenetére
na, megvásároltam, gyakorlatilag semmi különbséget nem észlelek, max annyit, hogy a videókártyába alig tudtam beleszerelni a HDMI kimenetet úgy volt az beletéve a gépházba
valószínű vissza viszem a kábelt az üzletbe -
SlayerPrince
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy full HD LCD monitort, nemrég egyik áruházban nagy leszállítás miatt láttam egy HDMI kábelt kb 8000Ft ről van leárazva 1200 Ft-re, megéri beruházzak ebbe a kábelbe vagy maradjon a sima VGA monitorkábelom? megnéztem a videókártyának van HDMI kimenete, megpont oda paszolna, de ha nem fogok semmi különbésget látni akkor nem veszem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Minden, amit megkérdezhetnél a HDMI kábelekrõl: mítoszok, legendák és unalmas technikai részletek.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Yettel topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Call of Duty: Black Ops 6
- Elite: Dangerous
- iPhone topik
- Viccrovat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest