- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
angyalpc2 #28 üzenetére
senki nem állította, hogy normális, követendő dologról van szó.
erről a cím is árulkodik, a konkluzió is...marhára nem izgat, ha a winyó idővel, vagy idő előtt(?) kifingik, semmi egyedi, pótolhatatlan adat nincs rajta.
de addig is kussol.
gari meg még 2 év. (direkt azt is megnéztem, hogy ne itteni kereskedőt szivassak esetleg, hanem egy nagyobb cégtől vett winyót fogtam be. van pár darab, ami közül választhattam...)nálam télen-nyáron min 21 / max 26 fok van, ritka, ha nem. (nyáron, ha nem vagyok itthon, és áll a légkondi. de akkor a winyó sem nagyon dolgozik maxon, csak finoman...)
szerintem 40 fok fölött kicsivel még nem káros, akár hosszú távon sem. a cikk pont erre akart rávilágítani, hogy meglepő módon, de ilyen extrém körülmények közt sem megy 50 foknak még a közelébe sem, ami már káros lehetne. mint ahogy egyes 7200-as winyók simán melegednek, akár normál körülmnények közt is.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Előzmények. Lassan 3 éve lesz, hogy építettem egy kis gépet. Cél volt a kis fogyasztás és hőtermelés,...
- IPhone 13 mini 256GB gyári független jó akku
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- IPhone 12 64GB gyári független 2025.08.30. iStyle jótállás
- Áron alul garanciával!!!! 3 hónapos gamer konfiguráció!!! AkciÓÓ!
- 4TB Seagate HDD / Kingston NV2 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest