Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha a paciens gondolt a diagnozisra, azt megemlitette, az orvos megsem vette figyelembe, az problema. Az, hogy a beteg ettol eletveszelyes allapotba kerult, es neki lett igaza, az konkretan muhiba. Megerne egy bejelentest.
-
E.Kaufmann
veterán
Ilyen sztorik után érzem, nekem mázlim volt, hogy egyrészt gyerekkoromban történt, másrészt apukám egy jó belgyógyász-háziorvoshoz vitt, pedig a gyerekdokihoz tartoztam.
Reggel voltam rosszul, délelőtt a doki mondta, vakbél. Dél körül már kórházban, délután már vittek be a műtőbe, akkor mondták, hogy bocs, még nem én jövök, pontosabban ránézett a sebész a beteghordóra és neki mondta (kötelező gixer) vagy 3 órával később jöttem én, nagyon féltem, de csak annyi maradt meg, hogy teszik rám a maszkot - KO - zörög alattam a kocsi, visznek a kórterembe készen.
Utána egy fájdalmas éjszaka következett, onnantól kezdve az unalom leküzdése egy hétig. -
"...hála a google-nak sikerült azonosítanom, hogy ezek a tünetek vakbélre is utalhatnak. Megemlítettem ezt a helyettes dokinak..." - Én a helyedben nem mondanék ilyeneket. Egyszer már én is megkaptam, hogy ha diagnosztizáltam magam, akkor minek rabolom a [háziorvos] idejét.
-
Syl
nagyúr
A negyedik részre már eltűnt a vigyor a képemről. Hozzád képest én "olcsón" megúsztam. A perforált vakbél mellé kaptam egy tüdőgyuszit természetesen, némi húgyúti fertőzést természetesen, és aznap amikor engedtek haza, szétnyílt a hashártya - amit csak 8 hónappal később hoztak helyre.
-
Syl
nagyúr
Vigyorogva olvastam végig, ugyanis és tavalyelőtt nyáron jártam végig a perforált vakbelek útját
Új hozzászólás Aktív témák
lo Némi töprengés után úgy döntöttem, megosztom a logout-on a tavalyi nyaram történetét. Nem elrettentés és nem is...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest