- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zezoka
őstag
válasz
Dictator^ #118 üzenetére
Óóó, mikor olvastam, h simán megy!
De ezek serint ha cserélem a kártyámat, akkor fog simán menni! Ugye? Van az 5000nél újabb kártya amúgy? Úgy értem attól felfelé má mind tudni fogja?
Tud minden ilyesmit az erőlködő: Stereo, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby Pro Logic II, Dolby TrueHD, DTS 5.1, DTS HD, DTS HD Master, meg még mittomén mit.
-
Dictator^
veterán
Simán megy, csak kell egy codec pack, aminél passtroughon át tudod vinni az összes hangot. Ajánlott FFDshow és ott a DTS HD + TrueHD-t is átviheted.
Elvileg az 5000-res széria már viszi ezt, a 4000-res nem vitte.
Illetve, a TX-SR 308 nem tudom, hogy truehd képes, de ha igen, akkor ugyancsak menni fog. -
zezoka
őstag
Sziasztok!
Él még ez a topik? Van nekem egy ATI HD 4870 videókártyám, amit több heti nehézségek árán annak idején rávettem, hogy küldjön hangot is a hifi felé, ne csak videót, így egy HDMI-n megy minden. Az erősítő egy Onkyo TX-SR308 (házilag tervezett és számolt hangfalakkal). Egyik bemenet HD settopbox, másik meg a szg. hdábel (3. meg üres).
Pár napja elkezdett foglalkoztatni, a DTS HD MA, és True Hd, hogy még sose világított rajta az a piktogramm. DTS HD teszt filmek csak DTSben mentek. Utánnanéztem, hogy a videókártyám dts , és DD -nál megáll. Gondoltam akkor kábel az spdifre, és majd azon. Na kiderült, h az még "butább"... Ezért most érdeklődök, melyik kártyára érdemes lecserélni, hogy menjen rendesen (játszani ritkán játszok, de azért fussanak azok is). Azért nem akarok túl sokat se ráfizetni a kártya beszámításba, szóval nem a full kategória kell!
Köszi!
-
PuMbA
titán
[2010 Feb DirectX]-et tedd fel. 10.5-ös ATI driver-t tetted fel? Ha nem akkor rakd fel és utána restartolj.
-
Snook3r
csendes tag
Nemtudom hogy jó helyen teszem-e fel a kérdésemet csak sajnos tanácstalan vagyok. nekem az lenne a gondom hogy van 1 asus m3a alaplapom 1 amd 64 x2 6400+ (3.2GHZ) 2 gb Geil ultra és 1 ati hd 5750 (gigabyte) és ha 3d-s alkalmazást futtatok dx 9 alatt semmi gond de viszont ha 10 vagy 11 alatt akkor kifagy asztalra vagy befagy a gép
pár másodperc után mi lehet a gond? win7 32 bit a játékok ami alatt kifagyott Resident Evil 5 dx10 Dirt 2 dx11 far cry 2 dx 10 dx9 alatt az összes megy..............stb
Ilyet is kiírt hogy "dxgi error devici is removed" ez pl. nemtom micsoda a nevéből itélve dx gond azóta letöröltem újra raktam az összes illesztő programot. várom a válaszokat.
köszi -
Próbáld ki a PowerDVD-s módszert, ami itt van. Ha lemezzel megy, akkor maga a kiküldés működik, de mellette nézd át ezt is, hátha rálelsz a megoldásra. Sajnos még mindig nem teljesen evidens a működése.
-
vtechun
veterán
komolyan nem értem mit b@szhatok el... felraktam legújabb MPC-HC-t, fdshowt, mindkettő SVN, Realtek HDMI drivert a legfrissebb Catalyst drivert. HDMI-vel van összekötve az erősítő és a videokártya, de semmi, még véletlenül sem akarja a TrueHD / DTS HD MA hangot átvinni. Rohadt idegesítő. Mit kell pontosan beállítani? Hihetetlen, hogy ez ennyire nehézkesen megy.
-
Nem, elvileg sem a 64 bit, sem a régi VGA driver nem kellene, hogy problémát okozzon.
Sajnos előfordul, hogy esetleges a működése a bitstreaming-nek. Neked is csak azt tudom javasolni, hogy legújabb MPC-HC a nem rég megadott linkről vagy TMT3. Életképesebb megoldás nem nagyon jut eszembe. -
vtechun
veterán
nalam okozhatja az a problemat, hogy 64bites a win7? illetve, hogy elozoleg 4es szeriaju ati volt benne? es csak ugy bele raktam az 5450-est? nem lehet, hogy valamiert koze van ehhez? nem akart sehogy sem atmenni hd hang erositobe... onkyo tx-sr308-as erosito, hd kepes.
-
Az MPC HC innen a legfrissebb: LINK?
Konkrétan ez szoftveres dolognak tűnik. Olyat már hallottam, hogy akadozott a lejátszás HDMI+HD audio sáv kombinációval, de csak kérdésfelvetésben, válaszban sajnos nem...
A VGA terhelését tudod közben monitorozni? (MSI Afterburnerrel mondjuk)
-
Turbo73
tag
Konkrétan ez mit jelent? AMD 5600+ procim van, 2 GB memória, feltettem a Win7 Professional-t (x86), ATI Catalyst 10.4 (for Win7), Realtek HDMI Audio Driver 2.42, MPC HC legfrissebb, ffdshow legfrissebb. A proci önmagában is bírja a 1080p-t. A fenti konfig a fenti beállításokkal: proci 15%-on, DXVA aktív, kép akadozik, bitstream akadozik, kártya majd szét robban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest