- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zezoka
őstag
válasz
Dictator^ #118 üzenetére
Óóó, mikor olvastam, h simán megy!
De ezek serint ha cserélem a kártyámat, akkor fog simán menni! Ugye? Van az 5000nél újabb kártya amúgy? Úgy értem attól felfelé má mind tudni fogja?
Tud minden ilyesmit az erőlködő: Stereo, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby Pro Logic II, Dolby TrueHD, DTS 5.1, DTS HD, DTS HD Master, meg még mittomén mit.
-
zezoka
őstag
Sziasztok!
Él még ez a topik? Van nekem egy ATI HD 4870 videókártyám, amit több heti nehézségek árán annak idején rávettem, hogy küldjön hangot is a hifi felé, ne csak videót, így egy HDMI-n megy minden. Az erősítő egy Onkyo TX-SR308 (házilag tervezett és számolt hangfalakkal). Egyik bemenet HD settopbox, másik meg a szg. hdábel (3. meg üres).
Pár napja elkezdett foglalkoztatni, a DTS HD MA, és True Hd, hogy még sose világított rajta az a piktogramm. DTS HD teszt filmek csak DTSben mentek. Utánnanéztem, hogy a videókártyám dts , és DD -nál megáll. Gondoltam akkor kábel az spdifre, és majd azon. Na kiderült, h az még "butább"... Ezért most érdeklődök, melyik kártyára érdemes lecserélni, hogy menjen rendesen (játszani ritkán játszok, de azért fussanak azok is). Azért nem akarok túl sokat se ráfizetni a kártya beszámításba, szóval nem a full kategória kell!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Újra kapható lesz az Xperia 1 VII Európában
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Azonnali notebookos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Apple Watch
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- AMD Ryzen 5 5600G processzor - garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest