Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez sajnos egy Logout cikkhez tartozó topic, nem nagyon olvassa senki.
Itt jobb eséllyel találsz segítségetMutogatni való hater díszpinty
-
-
-
Hőbiztosíték. Ha túlmelegszik a cucc, akkor kiold. Vissza lehet nyomni, ha nem old le hosszabb időn belül, akkor nincs is baj, de ha ok nélkül kiold, az azt jelenti, hogy valamitől túlmelegszik a cucc. Pl. baromi vízköves (mikor volt vízkőtlenítve?)
Képet teszek fel (írj rám privátot, mert elfelejtem), de amúgy nem érdemes a szabályzót hackelni, mert _jó_ sosem lesz. A hőbiztosítékkal játszani meg (pl. kikötni) azért nem érdemes, mert ha nem old ki, rohadt nagyot tud robbanni a bojler.
(Biztosíték - minek, pont ezért, nehogy felrobbanjon.)[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Nem tapasztaltam még, hogy olyan hihetetlen rossz lenne, ez a szabályzó összeégés meg lehet majd' véletlen is. Nem is meglepő. Én kicsit combosabb bimetallt tettem volna bele...
Viszont a régebbiek jobbak voltak, az tény. Nagyon otthon majdnem 20 évig régebbi Hajdu volt, de nem tudom, milyen.Az állandó hőfokkal nem járnék jobban - alig van használva, a reggelre melegített víz este még frankón jó egy zuhanyra Ha többen laknánk, nem csak eggyedül lennék rá, akkor jobb lenne állandóan feltekerve.
(Úgy is lett kitalálva a 120L, hogy ketten + albérlő, aztán ketten + gyerek, csak közben másképp alakultak a dolgok :S )[ Szerkesztve ]
-
-
Neeee. És a fogyvéd mit mondott? Mondjuk tök jó az is, hogy az nem hatóság... Szóval sok cég figyelmen kívül hagyja a határozataikat. A Hajduval nem beszéltetek? Hiszen egy olyan bojler, ami nincs jól tömítve, eléggé veszélyes is lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Nem baj. Szeretjük az ilyen szak (r) embereket. (Miért nem hívtál másikat?)
Fogyasztóvédelemhez kellett volna menni. És nem megijedni a 120 kilótól, hanem videózni. Ha bánt, ő kerül bajba. Nem kicsibe.A bojler meg annyira mégsem lehet rossz, ha meg lehetett javítani... Igaz, a régebbi szabályzók tartósabbak voltak (otthon 20 évet ment egy 120-as, régebbi, az is azért lett cserélve, mert a gáz olcsóbb volt, mint a villany.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest