- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez sajnos egy Logout cikkhez tartozó topic, nem nagyon olvassa senki.
Itt jobb eséllyel találsz segítséget -
-
-
Hőbiztosíték. Ha túlmelegszik a cucc, akkor kiold. Vissza lehet nyomni, ha nem old le hosszabb időn belül, akkor nincs is baj, de ha ok nélkül kiold, az azt jelenti, hogy valamitől túlmelegszik a cucc. Pl. baromi vízköves (mikor volt vízkőtlenítve?)
Képet teszek fel (írj rám privátot, mert elfelejtem), de amúgy nem érdemes a szabályzót hackelni, mert _jó_ sosem lesz. A hőbiztosítékkal játszani meg (pl. kikötni) azért nem érdemes, mert ha nem old ki, rohadt nagyot tud robbanni a bojler.
(Biztosíték - minek, pont ezért, nehogy felrobbanjon.) -
Nem tapasztaltam még, hogy olyan hihetetlen rossz lenne, ez a szabályzó összeégés meg lehet majd' véletlen is. Nem is meglepő. Én kicsit combosabb bimetallt tettem volna bele...
Viszont a régebbiek jobbak voltak, az tény. Nagyon otthon majdnem 20 évig régebbi Hajdu volt, de nem tudom, milyen.Az állandó hőfokkal nem járnék jobban - alig van használva, a reggelre melegített víz este még frankón jó egy zuhanyra
Ha többen laknánk, nem csak eggyedül lennék rá, akkor jobb lenne állandóan feltekerve.
(Úgy is lett kitalálva a 120L, hogy ketten + albérlő, aztán ketten + gyerek, csak közben másképp alakultak a dolgok :S ) -
-
-
Nem baj. Szeretjük az ilyen szak (r) embereket. (Miért nem hívtál másikat?)
Fogyasztóvédelemhez kellett volna menni. És nem megijedni a 120 kilótól, hanem videózni. Ha bánt, ő kerül bajba. Nem kicsibe.A bojler meg annyira mégsem lehet rossz, ha meg lehetett javítani... Igaz, a régebbi szabályzók tartósabbak voltak (otthon 20 évet ment egy 120-as, régebbi, az is azért lett cserélve, mert a gáz olcsóbb volt, mint a villany.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Mivel nemrég meglehetőset szívtam egy, a címben említett villanybojlerrel, leírom az esetet, hogy másnak ne kelljen...
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kétfelé hajlik a Samsung koncepciója
- Akciókamerák
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- A Chieftec továbbra sem hanyagolja a klasszikus felépítésű házak piacát
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Játékos ASUS Magyar VILÁGITÓ Bill NVIDIA 2gb dedikált Intel i5-8265 8gb ram 256gb SSD
- ThinkPad T490 14" FHD IPS érintő i5-8365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- HP 15 FHD IPS AMD Ryzen 5-2500 IPS FHD 8gb ram 256 ssd windows11
- HP PROBOOK 450 G6 FHD IPS Intel core i5-8350 8GB DDR4 128gb SSD WIN11
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest