Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem eltünik az oldala!!! És nem Möbius szalag!! Csak anyagilag egyik oldala aluminium másik meg nem.. ezért nevezik egyoldalasnak.
Én sem hiszek egyikben sem (titkos tan, vallási mizéria, álmoskönyv) viszont semmit sem állitok hogy az lenne.. max anyit állitok hogy hallom/érzékelem de jelenlegi tudásom nem elégséges ennek bizonyitására..
mert irhatok akár könyvet is e tárgykörben, neked link kell, ha linkelünk akkor az marketing, hittéritő bullshit.. Technolóiai leirást akarsz, de ezt sok gyártómagának tartogatja, nem adja ki a kezéből. természetesen van forrás amely leirja általánosságban de nekem nincs szükségem rá... volt elég jó rendszerem tapasztaltam, élveztem, nem kellett bizonyiték mert a jobb kábel (VDH 4 mm2 szövött lapos) igenis meghozta hatását utána is néztem de ennek 5 éve, nem emlékezhetek minden forrásra.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gyúrósok ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Wharfedale Slim Bass 8 - 400W
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordás- Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- P14s Gen2i 27% 14" FHD IPS i7-1165G7 T500 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest