Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
link. ez volt a gond. Típushibája, sokaknak előjött. nem kellett hozzá statikus elektromosság, az anyag fáradstág is előhozta. Ettől számítva a napjai meg voltak számlálva az alaplapnak.
Voltak akik chip leforrasztással és cserével próbálkoztak. Nem tudom milyen sikerrel.
-
-
Chaser
legenda
Bocs beirom ide is az észrevételt, hátha user error van amit kétlek, de sose tudni.
Szóval tegnap megjött a gép, fél órát, órát használhattam akuról. 11 körül hozta a a postás, egyből kipróbáltam, csak erre vártam éjszakázás után mikor jön
Aztán aludtam pár órát, este fele tettem fel töltőre de nem töltött semmit. A kis led világit és kész. Ma reggel indulás előtt töltőre raktam megint, annyi eredménye lett a dolognak, hogy a maradék 30-35% töltöttség is elszállt estére mire hazajöttem. Már kb fél órája használom a a gépet, egy % sincs az akuban a kijelző szerint. Ha nem tévedek nagyot, ez az aku megdöglött, mondjuk hasonlóval még nem találkoztam, de gondolom ezek a jelei. -
-
Dottore
addikt
Persze, hogy tudtak. Konkrétan, hogyan kell olyan laptopokat csinálni amit nem évente kell cserélned. Abba is hagyták.
Abból nem lehet megélni, hogy mondjuk részegységenként cserélhetsz alkatrészeket ha valami tönkremegy.Egy laptop legyen szexis és vékony, hogy pár év alatt rossz a hővezetés lehetőleg minél nagyobb kárt okozzon. Használj olcsó komponenseket, nem cserélhető akkumulátort, fényes felületeket, nehogy már ne csússzon ki legalább egyszer a kezedből. Legyen alumínium, így többet lehet elkérni érte és ha leesik legalább a fém sajátosságai miatt úgy is marad (plusz bónusz, hogy az ütésnél keletkezett energiát frankón direktbe át tudja adni az alaplapnak).
Nézzen ki baromi jól, legyen benne életérzés és add drágán. Ez fontos, mert miután megveszed és kiderül mégse érte meg, nem fogod világgá kürtölni, hogy mekkora marha vagy. Sőt, csatlakozni fogsz a többiekhez, akikkel együtt megerősítitek, hogy az életérzés mennyire fontos. Hibák meg vannak. Mindenhol. -
i400
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest