- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasek
Közösségépítő
Nos, félsiker. A siklóval kapcsolatban nem sikerült meggyőznöm a célközönséget. Sikerült viszont - ha szabad így fogalmaznom - kialkudnom egy gekkót. Úgyhogy most ennyiben módosul a helyzet. Egyelőre most akkor beruházok egy gekkóra, s majd ha úgy van, akkor egyszer csak lesz egy siklóm is.
Félreértés ne essék, nem tekintek a gekkóra úgy, mint egy helyettes házikedvencre, hanem úgy, mint A házikedvencre.
A terrárium eddigi terve törölve. A szekrénybe építős dolog ugye egy nagyjából 120(sz)*30(mé)*35(ma)-ös terráriumot eredményezett volna. Viszont van egy másik kiszemeltem, amibe egy inkább magas terráriumot lehet majd építeni. Ezzel kapcsolatban egy kérdés. Mennyire szeretik a gekkók a háromszög alaprajzú terráriumot? Nem gond nekik? Méretei nagyjából: A két befogó 30-30, az átfogó ~45, magassága pedig 50 körül. A két befogó funkcionálna háttérként, az átfogó pedig maga az üveg lenne. Szerencsés ez a méret?
Olvastam, hogy a gekkók szeretnek meszet nyalogatni? Ezt milyen sűrűn kell nekik adni? Vagy csak ott hagyok egy adagot nekik, aztán el vannak vele, majd mikor elfogy akkor pótlom? Illetve bármilyen mész is jó, vagy van kifejezett "gekkó/kisállat mész", amit boltban kell megvenni?
A vitaminpor az tiszta. Gondolom ilyen élő tücsköt/bogarat is lehet venni az üzletekben, amellyel a gekkó táplálkozik. Vagy ebből milyet érdemes adni? Gondolom csak az élőre "harap" rá.
Általános kérdés: Ugye hüllőknek van egy adott igényük a hőmérséklettel kapcsolatban. Egy alapból oké, felmelegítjük a környezetét a lámpával/sziklával. Viszont ilyenkor nyáron mi a teendő, amikor a lakásban van hogy akár 30-32 fok is lehet? Jó, ez már szélsőséges, de ilyenkor mit kell tenni? Hűteni? Lámpát ilyenkor nem is kell kapcsolni, nehogy megsüljön az állat? Vagy sűrűbben cseréljük a vizet, hogy abban hűthesse magát?
Új hozzászólás Aktív témák
lo A bejegyzést azért hoztam létre, mert terrarisztikába vágtam a fejszém. Kezdetben gabonasiklót szerettem volna, de a...
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- E-roller topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G DS/Ingyen posta/ ajándèk gyári Samsung PD adapter!(256GB)
- 4db pótszíj Xiaomi Mi Band 3/4-hez
- MFM szalagkábel garnitúra és MFM csatolós mobil rack ,Logitech MK850 billentyűzet
- ASRock B760M-ITX/D4 WIFI, 23 hó Alza garancia, Beszámítás is!
- Samsung 980 1TB M2 NVMe SSD, 47 hó Alza garancia, Beszámítás is!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Gombászkönyvek egyben
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest