Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzoleex
újonc
"elég, ha jó halk"
Nem jó halk, jó hangos a gyári házban (és még meg is főzi a CPU-t). Szerintem olvasd el még egyszer a cikket, átsiklottál pár részleten.
Más: légyszi ne írjátok be, hogy titeket mennyire (nem) zavar a hang. Ez a cikk azoknak készült, - akik hozzám hasonlóan - teljesen hangtalan gépet akarnak, akár teljes terhelés alatt is.
Ehhez képest az, hogy titeket mennyire nem zavar, meg hogy a Hungária körúton laktok és a porszívó hangát sem halljátok, irreleváns, mondhatni nem ti vagytok a célcsoportja a cikknek. Ha valakit nem zavar a hang, akkor ezer meg egy alternatíva van, de nem is nekik készült ez a cikk.
Ezen felül, ahogy írtam én programozok a gépen, ami ilyenkor a kód folyamatos újra meg újra forgatásával jár -> 100%-on pörög mind a 8 mag. Tehát ez nem az a use-case, mint amikor valaki egész nap csak a logout-ot lapozgatja és persze hogy olyankor bármelyik gép hangtalan."Youtube videó 1080p-ben"
"Használható otthoni netes / filmes / emulátoros gépnek"Ezen most elmosolyodtam, szerintem erre bármelyik új laptop (de használt is az elmúlt 5 évből) alkalmas.
Ez a gép pedig határozottan (mondjuk emulátor kapcsán nincs tapasztalatom, de meglepne ha egy 30 évvel ezelőtti gép emulálása problémát okozna).
Mindenesetre a kérdésed nagyjából olyan mintha egy új BMW bemutatásakor megkérdeznéd, hogy túl tudja-e lépni a 90 km/h-t
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Windows 11
- Házimozi haladó szinten
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest