- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- weiss: Filmzene hasonlóság
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kephamos
addikt
-
ollie
MODERÁTOR
-
Kephamos
addikt
Itteni idő szerint meddig tart még az akció? Company of heroes gold-ot meg akarom még venni, azonkívül hátha lesz még valami nagy akció. Elvileg pár órán belül jön az új adag, vagy véget is az ákcióidőszak? Ugye nem.
Eddig a DOD:sourec-ot és TW Medieval 2-t vettem meg.
-
törölt tag
-
Blaise
veterán
-
maathe
senior tag
-
törölt tag
-
-Atis-
tag
-
OnSeT
őstag
-
-Atis-
tag
hol található? amit én látok sima GTA 4, az 30 euró
-
maathe
senior tag
-
Blaise
veterán
-
maathe
senior tag
-
BalaNce87
addikt
-
Blaise
veterán
Még mindig vacillálok egy Max Payne pakk beszerzésén...mondjatok valami bíztatót

-
OnSeT
őstag
-
Crytek
nagyúr
King arthur is 5500Ftért elég jó választás de nálunk 7200ért lesz a magyar nyelvű inkább azt veszem meg.
-
Scholes9
nagyúr
Én abban reménykedem, hogy az utolsó nap az összes addig leárazott játék kikerül megint, Bioshockról sajna lecsúsztam

-
e=mc²
őstag
-
Crytek
nagyúr
Eddigi legjobb ajánlt a 2050ft-os GTA 4 volt! Meg is vettem!
-
AXisBOLD
addikt
-
AXisBOLD
addikt
-
AXisBOLD
addikt
Valaki legyen olyan kedves és írja le nekem hogy hogyan kell vásárolni!
Left 4 Dead-et nem tudom kihagyni.
accountom van, csak nem tudom hova mit kell írni(zipp, postal, state, security code....van sejtésem, mert átutalás is valahogy így megy, de nem akarom elrontani).
szal megköszönném ha valaki segítene
. -
ollie
MODERÁTOR
-
Diocles
aktív tag
Ezt a 90%-os leárazást honnan veszitek állandóan? Steamen mindig csak up to 80% volt kiírva, és nem is láttam soha ennél nagyobb leárazást.
-
csendes tag
-
BalaNce87
addikt
A Max Payne az jó?
még régről ismerem láttam is de sose játszottam vele, persze bátyjám végigtolta párszor tehát rossz már nem lehet 
-
aram01
nagyúr
-
Shad0w
senior tag
Osmos 381 Ft, kihagyhatatlan.

-
Archer
őstag
-
v!ct0y
veterán
-
Narxis
nagyúr
Left 4 Dead engem csak a multi miatt érdekel, de ott már szinte mindenki a 2-vel játszik. Szó volt arról, hogy "összekapcsolják" valahogy a 2 játék játékosait. Ebből lett valami vagy lesz valami?
-
BloodyEddie
őstag
Max Payne bundle: 1000 Ft
Left 4 Dead: 1500 FtA teljesség kedvéért

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Jonsbo RGB 24pin / Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábelek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ő játszott vele én még sose de ismertem és láttam is már, egy 1000-est megért 2 játék ami sokak szerint jó, elkezdtem az 1-et és eddig tetszik, jó hangulata van.

Szamomra penzkidobas. a GTA-val viszont fogok meg nem keveset...
. már szedem is 1572 pénzért.
.