Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
-
PazsitZ
addikt
Nem azt mondta, hogy az egyik szereplő szerinte buzi, aztán, hogy az interneten is írnak ilyeneket, de nem bizonyított. Ezután farkas, meg a vámpír az buzis vagy mit magyaráz, plusz filmben elhangzó áthallásos szövegekre hoz példát, mert hogy a filmben ezt mondja. Vagy rossz videót néztem, vagy akkor tényleg nem értem mi történt ezen youtube link alatt.
Jah, hogy a karakter az, értem. Akkor úgy oké.
De nem az az alapvetés, hogy mindenki szerelmes a főszereplő csajba? Mondjuk bi még lehet akkor.
Művelődnöm kell, le vagyok maradva. -
PazsitZ
addikt
Azt jól értem, hogy egy színészt úgy buziz le, hogy az általa eljátszott szerepet és szövegscriptet elemzi?
Ez egy normál embertől is bődületes hülyeség nem egy olyantól, aki filmkritikát szeretne megfogalmazni.A nyitott száj, mondjuk tényleg jó poén, de ez mondjuk megint nem kritika, hanem fikázás.
Szóval nem tudom lehet az a baj, hogy nem ismerem a sztorit/filmet, de ez még viccesnek se nagyon vicces. -
Domxc
senior tag
Ez kva jó
-
Algieba
őstag
Megnéztem az Alkonyat kritikáját is. Annyira találóan kifilézte mindkét celluloid hulladékot, hogy elégedetten vigyorogtam.
"Két szociopata násztánca."
Oh, yes! -
darál0w
Jómunkásember
Charlie fuckin Swan the BOSS az igazi hős
-
moha21
veterán
Like a boss.
-
Nordic
Közösségépítő
Ez komoly
....továbbra sem akarom megnézni...
-
-
OMFG!
OMFG!Meg kell néznem mind a 3 rész Alkonyatot!
-
Ocarina
aktív tag
A többi vidója is nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sírok... (Katt a...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest