Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmouse
senior tag
inkább rendkívül drága mulatság. Ha már rozsdás a sín akkor finom smirglipapírral lehet csak segíteni rajta, csak a tetején. Nem baj ha a közepe kimarad, mert ugye az igaziakat sem sikálják soha, így életszerűbb. Ha jól emlékszem egyszer valaki tolyástartóból építette a hegyeket, feláztatva vízben. Azán befesteni. Rohadt sok munka nagyon nagy hely, főleg egy H0. Kezdj el az elejétől fogva a vezetékezésen gondolkodni . De jó szórakozást hozzá.
-
h.adam.92
őstag
válasz
Thunderzolee #1 üzenetére
Még általános iskolás koromban voltam a közlekedési múzeumban, ott láttam mindent, de már régen volt és nem emlékszem rá pontosan, meg nem is azt néztem, hogy mi miből van.
Mellesleg igen, ahogy 1-2 boltot sikerült gugliznom, láttam is, hogy nem olcsó mulatság. -
Kiállításokra nem szoktál járni?
Esetleg ott is lehet látni, h mit miből csinálnak.Nekem is van egy halom sín, ház, mozdony+kocsik, de már évek óta nem volt összerakva. Költséges hobbi lett ez már. A szocializmusban még nem volt gond megvenni a fákat, stb tereptárgyakat, de ma már nem vágnék bele..
Hegyeket, domborzatot hungarocellből szoktak faragni, a már általad is említett fa vázra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- PayPal
- World of Tanks - MMO
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Jövő év tavaszára halasztották a Mortal Kombat II filmet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- További aktív témák...
- ThinkPad L490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V33 - RYZEN 5 5600 - RTX 4060 - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Fostex PM-1 MK1 Studió Monitor
- Macbook Pro 16" M1 MAX - 2022 gyártás, 10/32 mag, 64GB RAM, 1 TERA SSD - garancia (111)
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest