- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aero.
veterán
Tehat akkor mo. minden eloadot elkuldheti ... de mig ilyen wolf katik mennek, addig nem kell csodalkozni a 25. helyen (bar valo igaz, ha csak tenyleg a teljesitmenyen mulna ...)
-
h3lios
addikt
És mennyi pénzt lehetne belőle csinálni, te jó Isten. Még most szabadalmaztatni kellene.
-
Иван
őstag
Az azért lenne jó ötlet, mert a britek minden versenyt megnyernének toronymagasan.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Bjørgersson #5 üzenetére
Lol...Kalmah...Az inkább eurovíziós rockfesztivál lenne
. Örülnék neki.
-
h3lios
addikt
válasz
Bjørgersson #5 üzenetére
Hát szép kis mezőnyt össze lehetne szedni.
-
Bjørgersson
félisten
Svédország - Amon Amarth
Finnország - Kalmah
Olaszország - Fleshgod ApocalypseSzép is lenne.
-
h3lios
addikt
válasz
Peter Kiss #3 üzenetére
Írtam 1 előadót akit most hypoltak / nak. Nem saját kedvencet mondtam, persze Angliának sokkal nagyobb előadói is vannak, mint az említett példám.
-
Peter Kiss
őstag
Elsőre azt gondolom, hogy 5-10 év után is az menne, aki már 10 évvel ezelőtt is nagymenő volt, az Anglia - Adele-en sírva röhögtem, előbb kerülne ki mondjuk a Depeche Mode.
-
bubi92
őstag
nem tudom, hogy működik a szavazás, de ha a közönség dönt és nem valami zsűri. esetlegesen pénzes szavazás van az rettentő jó biznisz lenne. gondoljunk csak bele abba, hogy egy ilyen nagyobb előadónak/zenekarnak mekkora rajongó tábora van. jó sok pénzt lehetne be zsebelni belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged