Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• trydium

csendes tag

Szujó a bulvárhoz ért ! És szerintem jól csinálja. A háttéttörténeteket és a pilótapiac mozgásait jól és érthetően mondja el, még egy laikus számára is. Ugyanakkor technikai kérdésekben tud ordas nagy f@szságokat mondani. Szerencsére, ekkor Wéber azonnal javítja, helyesbíti a mondanivalót az esetek 95%-ban helyesen...
    Az elfogultsággal nem foglalkozom, megvannak azok a csapatok/pilóták akiknek szurkolok...

Egy vérbeli F1 fan persze felhördül sok kijelentésükön, de én mint "lelkes F1 néző" csak hunyorítok egyet, és nézem tovább a versenyt (pedig nagyjából szakmabéli vagyok, 23 éve tevékenykedem autóalkatrész vonalon).
    Amióta Magyarországon elérhetőek az F1 közvetítések, azóta lelkes néző vagyok.

Palik-Czolner lehet hogy vicces volt, de valódi, értékelhető, MŰSZAKI tartalom soha nem volt mögötte... Szerintem...

A Liberty Media újítási kísérleteit pedig üdvözlöm, látszik hogy próbálkoznak... Lehet, néha kicsit esetlenül vagy erőltetetten, de az irány jó... (pl. több belső kamerás felvétel, több információs grafikon, folyamatosan frissülő verseny állás, stb.)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés