- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Sziasztok,
Kazincbarcikán a 26-os főúton átalakítás zajlik, emiatt a Jószerencsét útnak a főútra bekötő szakaszán csak az ott lakók számára szabad a behajtás (célforgalom számára) a következő kb. 3-4 hónapra. (Tudom jelezni ha feloldódik, mindennap erre járok.)
Szeretnék kérni ide egy útlezárást. Nagyon nagy itt mindig a forgalom.
Waze és Google Maps kép az érintett szakaszról, Google már meg is jelölte lehetséges útlezárásként, de itt egy cikk is: https://kolorline.hu/hirek/kazincbarcika/2023-04-14/hetfotol-lezarjak-a-26-os-joszerencset-uti-bekotoutat
-
-
-
válasz
leslieke #17004 üzenetére
Nem tudom mi lehet a baja, pedig úgy imádom és kényelmes használni, de ez az őrületbe kerget.
Egyébként néha olyan is van, hogy a fentieknek megfelelően rosszul mutatja a pozíciót, de utána pár másodperc múlva észhez tér magától. Illetve eszembe jutott olyan eset is, hogy út közben veszti el a fonalat, és csak akkor tér észhez, hogyha feloldom a telefont. Nem is kell felnyitni, csak a Face ID legyen meg, és működik megint.
Lehet, hogy az a gond, hogy Wireless CarPlayt használok?
-
Sziasztok!
Aki CarPlay-jel használja a Wazet…
Más is tapasztalja, hogy csatlakozás után a Waze régi pozíciót mutat a Dashboardon vagy akár megnyitva az appot is? Pontatlan, kék pöttyként jelez, ami nem frissül, úgy marad ameddig én manuálisan a telefonon nem zárom be, majd nyitom meg újra a Wazet. Ekkor mindig jó, de ha csak reggel elindulok, akkor néha ez történik. Ilyenkor egyébként “Nem regisztrált” felhasználóként mutat engem, pedig be kéne lennem jelentkezve. Újraindítás után persze ez is megjavul.
Elég régóta van ez a problémám, de nem tudom megoldani sehogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Waze, a közösségi “mindennapi” navigáció bemutatása.
- Kerékpársportok
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Xbox Series X|S
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest