Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
-
aktív tag
-
aktív tag
-
aktív tag
Sziasztok,
Kazincbarcikán a 26-os főúton átalakítás zajlik, emiatt a Jószerencsét útnak a főútra bekötő szakaszán csak az ott lakók számára szabad a behajtás (célforgalom számára) a következő kb. 3-4 hónapra. (Tudom jelezni ha feloldódik, mindennap erre járok.)
Szeretnék kérni ide egy útlezárást. Nagyon nagy itt mindig a forgalom.
Waze és Google Maps kép az érintett szakaszról, Google már meg is jelölte lehetséges útlezárásként, de itt egy cikk is: https://kolorline.hu/hirek/kazincbarcika/2023-04-14/hetfotol-lezarjak-a-26-os-joszerencset-uti-bekotoutat
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
aktív tag
-
aktív tag
-
aktív tag
válasz leslieke #17004 üzenetére
Nem tudom mi lehet a baja, pedig úgy imádom és kényelmes használni, de ez az őrületbe kerget.
Egyébként néha olyan is van, hogy a fentieknek megfelelően rosszul mutatja a pozíciót, de utána pár másodperc múlva észhez tér magától. Illetve eszembe jutott olyan eset is, hogy út közben veszti el a fonalat, és csak akkor tér észhez, hogyha feloldom a telefont. Nem is kell felnyitni, csak a Face ID legyen meg, és működik megint.
Lehet, hogy az a gond, hogy Wireless CarPlayt használok?
Üdv!
-
aktív tag
Sziasztok!
Aki CarPlay-jel használja a Wazet…
Más is tapasztalja, hogy csatlakozás után a Waze régi pozíciót mutat a Dashboardon vagy akár megnyitva az appot is? Pontatlan, kék pöttyként jelez, ami nem frissül, úgy marad ameddig én manuálisan a telefonon nem zárom be, majd nyitom meg újra a Wazet. Ekkor mindig jó, de ha csak reggel elindulok, akkor néha ez történik. Ilyenkor egyébként “Nem regisztrált” felhasználóként mutat engem, pedig be kéne lennem jelentkezve. Újraindítás után persze ez is megjavul.
Elég régóta van ez a problémám, de nem tudom megoldani sehogy.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.