- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
fant0mi
őstag
Ezt miert tenned? A Waze esszenciaja veszik el, ha nem adsz neki netet. Amugy is alig eszik. Amit tudsz sporolni, hogy otthon wifin meg elore vegiggorgeted az utat, igy letolti a terkepcsempeket, adatot sporolsz.
Egyebkent megkapod a pontokat. Ami amugy nem jo semmire, szoval pont azon aggodsz, ami miatt nem kene.
-
petir
senior tag
Üdv.
Olyan kérdésem lenne , hogyha megtervezem az utat majd kikapcsolom a mobil internetet a celponthoz erve ujra netet kap a keszulek akkor , hogyan tortenik a pontok számolása ?
Megkapom az utazásért járó pontokat ? -
válasz
viktorhu #9794 üzenetére
nem nem számol, hanem ő azt is figyelembe veszi, hogy mennyire tartható az ETA.
Ilyenkor két dolog lehet. Az első hogy azon az úton van pár lámpa, vagy rossz kereszteződés, amiben viszonylag sok baleset szokott lenni, és ezért úgy gondolja, hogy nagyobb a kockázata annak, hogy nem tudod tartani az ETA-t. A másik pedig, hogy rossz adat van eltárolva a szegmenshez. Ha megmondod melyik az, kitöröljük és újra rajzoljuk, meglátjuk, hátha változik valami. -
viktorhu
veterán
válasz
fant0mi #9793 üzenetére
Nem törvényszerű, hogy a gyorsabb/rövidebb utat választja, pont ezért használom sokszor együtt a google-lel.
Pl. Waze szerint forduljak balra. Google szerint menjek egyenesen (és mutatja az alternatívát, hogy balra 4 perccel hosszabb az út).
Folytatom egyenesen - egyszerűbb, rövidebb, gyorsabb - erre a Waze ETA-ja is visszaugrik 4 percet, vagyis tudja, hogy az egyszerűbb út rövidebb, csak valamiért nem számolt azzal az opcióval.
-
viktorhu
veterán
válasz
Szili17 #9791 üzenetére
Én Budapesten is vállaltam már 60-70 km kerülőt (teljes M0 vs. egyenesen a városon át).
Péntek délutáni dugó, a Waze mindkét útvonalra ugyanannyit tippelt, de a városon át lépésben, az M0-n meg nyugodtan.
Örültem utólag is, hogy az M0-t választottam, mert normálisan végig tudtam haladni, ami szerintem jóval kevesebb üzemanyag, mint egy órán át lépésben haladni, az autó elhasználódásáról (fékezés-indítás-fékezés-indítás) nem is beszélve. Ja és ha beállt a város, akkor a waze alul is szokta becsülni az út időigényét, szóval valószínűleg időben is jobban jártam.
Én épp azt tartom érdekesnek, hogy a waze ilyenkor is magától a városon keresztüli utat javasolja, a google térkép pedig az M0-s kerülőt. (Nagy dugónál mindkettőt használom, mert hol az egyik, hol a másik ad jobb ötletet.)
-
Szili17
tag
válasz
fant0mi #9787 üzenetére
Meg az is a baj hogy nem néz sem forgalmi adatokat sem lezárást.
Szóval a ráérünk = ne menjünk annyi kilométert, nem baj ha amúgy időben meg fogyasztásban is több esetleg? Mert ugye előfordul hogy gazdaságosabb mondjuk menni konstans 90-et mint 50-re visszalassítgatni és társai.Egyébként igen, hülyeség volt hogy ilyen sokáig benne volt a rövid. Eddig volt "A tervezési mód" meg a "He? Te ki akarsz magaddal b...ni?" tervezési mód.
Szerk.: Egyébként ha nagyon arra akarsz menni amerre, akkor egy köztes pontot beszúrhatsz esetleg. De jobb ha csak az alternatívok közül választasz.
-
slezakimi
senior tag
Most én vagyok bamba, vagy nem tudom.
Régen nem lehetett választani az útvonaltervezés módját? -
lacy86
addikt
Nalatok nem hulyult meg a WAZE?
Indultam haza Debrecenbol Gyorbe
Es egyaltalan nem tervezett utat mert nincs GPS jel.
Telefon restart, program ki/be lepes
Meg a mobilnetet is ki/be kapcsoltamEddig nem csinalt ilyet.
Program reinstall lesz a vege?
-
Kornel
veterán
Sziasztok,
Ha bekapcsolom a fizetős utak elkerülését, akkor biztosan nem visz fizetős útra Szlovákiában? (Zakopane - Budapest)
Köszi.
-
SZATA
senior tag
válasz
Winner_hun #9770 üzenetére
Igen, ez is lehet egy megoldás.
(#9772) junkpod:
Volt akik arra is panaszkodtak, hogy a kék nyíl nem követi elég szorosan a sárgát. -
junkpod
veterán
-
asdf_
veterán
válasz
Winner_hun #9767 üzenetére
Jol. De amikor le van engedve a sorompo (valami elmebeteg szabalyozas miatt sokaig szokott lenni, van ott valami megallo szerintem, es a sorompo behatasi pontja meg ezelott van, tehat megallas es utascsere alkalmaval is lent van a sorompo (szia NKH, szeretlek)), szoval amikor lent van a sorompo, akkor meg a jobbra ujpest es a sorompo fele a lezart sorompo miatt allva indexeloktol nem lehet menni, vagy szabalytalanul forgalommal szembe, de ott meg jonnenek ellenoldalbol, plusz akik az M3 felol jonnek a Szerencsen, de kikerulnek a sorompot, hogy majd atmennek folotte pl. a volt kinai piacnal.
De igazabol mely es kozelmultbeli ismereteim nincsenek, mert alapszabaly, hogy soha, semmikor semmilyen korulmenyek kozott nem megyek arra, mert teljesen ertelmetlen, nem szopatom magam stoptablaval ha az alabbi az alternativa. Ez ilyen ketszer megszivtam, es tobbet sosem megyek arra szitu. -
Winner_hun
félisten
-
SZATA
senior tag
-
asdf_
veterán
Azt meg lehetne tanitani a Waze-nek, hogy egy adott utvonalon ne akarjon vinni -se engem, se mast-, mert baromsag?
Az utovnal legyen mondjuk Kaposztasmegyerrol valami olyan, ami az M3 bevezetore visz. Lekuld ugye a MOL benzinkutig a Foti utra, ott be balra a hid ala, utana jobbra a lampanal Szodliget utca, el a regi kinai piac mellett, ennek folytatasa a Pazmany Peter, ahol is belemegy az ember a Szerencs utcan -amig a sorompo nyitva van- megallas nelkul ket savon keresztbemeno forgalomba, ami raadasul nekem Stop tablas, full eselytelen atmenni rajta. Csak ket utcaval melle kene vinnie, ami lampas keresztezodesen megy keresztul a Szerencs utcan. Soha nem megyek a Pazmanyon, mert tudom, hogy marhasag, de igy sajna nem tanulta meg, hogy az rossz utvonal, mindig arra vinne.
-
apaszka
veterán
14 MB-os GIF linkesítve.
[ Módosította: radi8tor ]
-
viktorhu
veterán
válasz
Faterkam #9751 üzenetére
Ma egy úton két kellemetlen élményem is volt a waze-zel.
1: autópálya-felhajtó mellől indultam, de nem vitt föl az autópályára, helyette a városban kanyaroghattam, hogy aztán a fizetős szakasz vége után mégis autópályára vigyen. Nincs bekapcsolva a fizetős utak kerülése.
2: ha már kanyargás a sötétben, el is vétettem egy kanyart - annyira ráálltam, hogy a késés miatt előbb kell kanyarodni, mint ahogy mutatja, hogy most konkrétan előbb kanyarodtam, mint kellett volna -
Szili17
tag
válasz
Juditta_56 #9732 üzenetére
Szia Judit, igen, nekem sem megy ez a verzió. Marad a messenger az egyéb alól, vagy saját költséges SMS szintén az egyéb alól. Vagy anyunak is regisztrálni a Waze-t és in-app.
(Talán utóbbi a legjobb ott még nézni is tudja.)
Amíg ez meg nem oldódik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Waze, a közösségi “mindennapi” navigáció bemutatása.
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest