Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
guga
Közösségépítő
Üdv! Egyelőre csak a körmeimet próbálgatom. Ez számomra is egy járatlan mezsgye, egybegyúrni az aktuál politikát és két olyan sztorit, ami előző nap történt meg velem és mindkettő kikívánkozott, viszont nem volt kedvem kétszer nekiülni

Így született, de azt hiszem a jövőben tartózkodni fogok a nyílt politikai állásfoglalástól és a ''kontrasztos'' utalgatásoktól.
Gugának lenni jobb
-
Speed®
titán
Hűha, bajban vagyok
Szeretem olvasni az írásaidat, ez mégsem nyert meg annyira.
Egészen odáig ahol hangnemet váltasz és aktuálpolitikai vonatkozást nyer a dolog, valami mögöttes bölcseletet vártam. De nincs vége a történetnek, csak egy éles váltással előkerül valami más. Direkt írtad ilyen kontrasztosra? Ez számomra két külön írás.
Bár mindkettő a maga nevében nagyon jó, nyers és lényegretapintó. A mai, átlag Mo.on élő ember lényegére..
Tiszteletem
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Xbox Series X|S
- Suzuki topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- Magisk
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szeretem olvasni az írásaidat, ez mégsem nyert meg annyira.