Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
Új hozzászólás Aktív témák
-
talmida
Közösségépítő
Bocsánat, de az elôzô hsz-t így írtam volna inkább:..csak lejárt a módiosítási idôm
A tiedet is.
Sokunké ''vágva lesz'' ám!Mert az is biztos, hogy, amikor Isten megbocsát valakinek egy bûnt, azt olyan messzire veti el magától, mint amilyen messze van napNyugat a napKeletttôl! NEM IDÕBEN MÉRVE!!!
Vagyis bizonyos fölv♪telek törölve lesznek.
103. Zsoltár:
10. Nem bûneink szerint cselekszik velünk, és nem fizet nékünk a mi
álnokságaink szerint.
11. Mert a milyen magas az ég a földtôl, olyan nagy az ô kegyelme az ôt
félôk iránt.
12. A milyen távol van a napkelet a napnyugattól, olyan messze veti el
tôlünk a mi vétkeinket.
13. A milyen könyörülô az atya* a fiakhoz, olyan könyörülô az ùr az ôt
félôk iránt.
*
Különben egy nagyon érdekes gondolattal játszottál...megvallom, már nekem is soxor eszembe jutott ilyesmi.
Én is minden hithôs életét is látni szeretném..de közben arra is gondoltam, hogy Isten közelsége és az egész Menny önmagában is annyira lenyûgözô és izgalmas lesz, hogy talán a ''mozizás'' lesz a legutolsó dolog, amit csinálni szeretné(n)k majd...
*
Úgy képzelem, hogy mindegyikünk élet-filmje egy fantasztikusan érdekes, csodálatos hôs-sztory-film lesz. (!)Olyan, amilyent elképzelni sem tudtunk volna, soha! Pláne talán saját magunkról nem... Azt hiszem, hogy sokan , akik ott lehetünk, nagyon meg leszünk hatódva, amikor Isten levetíti az életünk filmjét....mert minden attól függ, hogy ki a rendezô és ki az operatôr
Én is már alig várom........
-
talmida
Közösségépítő
A tiedet is.
Sokunké ''vágva lesz'' ám!Mert az is biztos, hogy, amikor Isten megbocsát valakinek egy bûnt, azt olyan messzire veti el magától, mint amilyen messze van napNyugat a napKeletttôl! NEM IDÕBEN MÉRVE!!!
Vagyis bizonyos fölv♪telek törölve lesznek.
*
Különben egy nagyon érdekes gondolattal játszottál...megvallom, már nekem is soxor eszembe jutott ilyesmi.
Én is minden hithôs életét is látni szeretném majd..de közben arra is gondoltam, hogy Isten közelsége és az egész Menny önmagában is annyira lenyûgözô és izgalmas lesz, hogy talán a ''mozizás'' lesz a legutolsó dolog, amit csinálni szeretné(n)k majd...
*
Az én életem filmje meg copyrighted is lesz...mert ez meg az én kérésem volt...nem most jött az 5let..
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az utolsó kívánságHa meghalok és a lelkem megáll a teremtőm előtt, akkor lesz egy kérésem tőle.Szavam ugyan nem lehet...
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MSI MEG Z490 UNIFY + Intel Core i7-10700K BOX + G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2X16GB) CL15 3200MHz
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG QE65Q950R 165CM 8K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest