- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
guga
Közösségépítő
Atya ég, a nagyobbik fiamnál fiatalabb vagy, ő 1996-os eresztés
14 évesen nincs min töprengeni, falni kell
Persze most nagy a pofám én 30 évvel vagyok nálad idősebb, de emlékszem rá, hogy kurva nagy kínban voltam én is. A hormonok dolgoznak az emberben, változó korban vagy, pubertás. Ami most örök érvényűnek tűnik, azt egy év múlva a szemétbe dobod. Jó korszak, a nehézségek ellenére nagyon szerettem. Jó visszaemlékezni, hogy miken mentem keresztül, amikor kerestem önmagamat.A 18 éves kor nem csak azért lesz vízválasztó, mert onnantól felnőtt emberként tartanak számon, és fogyaszthatsz alkoholt, meg szavazhatsz, hanem azért jó, mert tudatosul benned, hogy leléphetsz. Önálló életet élhetsz, te felelsz magadért.
Én 17 évesen léptem le (már anyám mellől). Budapestre. Munkásszálló, talponálló, és pár hónap múlva jött az első 4 éves kapcsolatom. Albérlet, tervek, amik egy egész életre szóltak, de már rég a ködbe vesztek
Francba, jó volt minden, nagyon szerettem 20 évesnek is lenni, persze most is szeretem a témát, nem vagyok kiégveNa csak fel a fejjel, 14 évesen még hatalmasnak tűnt apám tanyája, később mikor visszamentem, bevertem a fejemet a tetőcserépbe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Autós topik
- Metal topik
- Hardcore café
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Szőlősgazdák topikja
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra - GYÁRTÓI garanciával
- Apple MacBook Air M2 (13,6", 8 GB RAM, 256 GB SSD)
- Dell 3520, 3530 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- új MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 2TB SSD 64GB Apple space gray asztroszürke ajándék
- Nagyon szép állapot!! MacBook Air i5-5250U 4GB DDR3 125GB SSD 13 hüvelykes - 2015 eleje
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest