Új hozzászólás Aktív témák

• r4z

nagyúr

válasz guga #25 üzenetére

A 2. és 3. bekezdésed vastagon szedve, szép betűtípussal ki van nyomtatva, és az ágyam fölé ragasztva, ez szerintem mindent elárul :) :R

Nekem olyan lányismerősöm is van, aki pont a "kihasználjuk a fiúkat" nézetet vallja. Barátnőjétől (pont a szóban forgó csajtól) tudom, hogy csak azért jött össze egy bunkóval, mert odalent nem bírt magával. Amikor megkapta az adagját, kidobta, mint a macskát szokás egészségügyi séta céljából. Egy szót tudok az ilyenre mondani, de az a Velvet/Napiszar hozzászólásain kívül nem túl szalonképes :U
    A politikusokat pedig gyűlölöm, el sem tudom mondani, mennyire. Ha egy rokonom/ismerősöm politikusnak menne, az első sorból üvölteném, hogy monnyonle'!

Igazából az osztálytársaim elvárásaival van tele a hócipőm, pl. ha nem értek egyet egy bizonyos személlyel (aki mellesleg kőgazdag - véletlen egybeesés, mi?), akkor én vagyok a rosszfiú, bekaphatom, le vagyok fikázva. Na az ilyen pózer, s.ggnyaló k.cs.gök csapják ki nálam rendszeresen a biztosítékot.

Na, mára be is fejezem, mert banán lesz a vége, és sajnos nem turmix :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés