Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
guga
Közösségépítő
Nem tudom hány éves vagy, de fog ez tisztulni

Én életemben egyszer voltam szerelmes, akkor is csak én
a célszemély ohne zucker 
Az érzelmi viharok az ember fejében arra jók, hogy tudatosítsd magadban, hogy tudsz ilyet.
Nem mindig azt a személyt találod meg vele, aki megérdemli, de egyszer csak jön. Aztán az, amit szerelemnek hívsz, átcsap valami másba. Nem törvényszerű, de nekem eleinte kényelem, és megszokás lett. Mondjuk a nejembe nem voltam szerelmes, csak rajongtam érte. 15 év után jöttünk szinkronba, hogy nééé, itt egy másik ember mellettem, s ugyanolyan faszságai vannak, mint nekem.Na ez így lehet nem volt kerek, de az érzelmi állapotok folyamatosan változnak, lehet nagy a keserűség benned, és folyamatosan zaklat a tudatalattid, az egód, mert nem kaptad meg, nem érted el, de jön helyette más, ami felül fogja írni, és még csak emlékezni sem fogsz a visszatérő álmodra.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem kell elveszíteni a reményt(mondom ezt én, aki még ismerkedni sem tud rendesen