- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- bambano: Bambanő háza tája
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Android másképp: Lineage OS és társai
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
Új hozzászólás Aktív témák
-
guga
Közösségépítő
Nem tudom hány éves vagy, de fog ez tisztulni
Én életemben egyszer voltam szerelmes, akkor is csak éna célszemély ohne zucker
Az érzelmi viharok az ember fejében arra jók, hogy tudatosítsd magadban, hogy tudsz ilyet.
Nem mindig azt a személyt találod meg vele, aki megérdemli, de egyszer csak jön. Aztán az, amit szerelemnek hívsz, átcsap valami másba. Nem törvényszerű, de nekem eleinte kényelem, és megszokás lett. Mondjuk a nejembe nem voltam szerelmes, csak rajongtam érte. 15 év után jöttünk szinkronba, hogy nééé, itt egy másik ember mellettem, s ugyanolyan faszságai vannak, mint nekem.Na ez így lehet nem volt kerek, de az érzelmi állapotok folyamatosan változnak, lehet nagy a keserűség benned, és folyamatosan zaklat a tudatalattid, az egód, mert nem kaptad meg, nem érted el, de jön helyette más, ami felül fogja írni, és még csak emlékezni sem fogsz a visszatérő álmodra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BestBuy ruhás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tesla topik
- EAFC 25
- OLED monitor topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest