Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Javaslom az elfogadott tesztoldalakon tanulmányozd, hogy a GTX660 asszimetrikus tuningolása milyen fps növekményeket hoz. (tpu, overlockers, stb, stb)
Az hogy te meg joskapista (mint mezei user) mit mér GTX66TI-n annak nem sok köze van ahhoz, amit konkrétan ehhez a cikkhez írtam. Nem szaladok olyan zsákutcákba amit nem magamnak választok, ezért a saját méréseimet is csak egyszeri adatoknak tekintem, nem használhatóak referenciának ahogy a tieid sem. Ezért vannak a pártatlan tesztoldalak hogy arra hivatkozzunk, nem bedig botcsinálta tesztelőkre.
Szóval, szerintem épp az inproduktiv amit megpróbálsz velem kapcsolatban ferdíteni.Ha úgy gondolod, hogy a GTX660-at nem lehet eléggé tuningolni és nem érhető el 5-6%-os fps növekmény a cikkíró által használt szoftverekben az legyen a te dolgod.
Szerintem elérhető az 5-6%. És ezzel beelőzte volna a jelentősen tuningolt HD7850-et a legtöbb alkalmazásban. -
Tessék, a kovsol által is linkelt tesztből egy grafikon, hogy mennyit is számít a mem OC az adott architektúra esetében.

Hogy ha fsb1000 ettől messzemenően eltérő mérési eredményekkel rendelkezik, akkor majd gondolom megosztja a nagyérdeművel, vagy nem.
(#141) marcusa:
Azzal gondolom tisztában vagy, hogy ha egy azonos GPU architektúra esetén kapsz ekkora növekményt a mem OC-ból fakadóan, akkor azonos architektúra gyengébb GPU-ja esetén nem fogsz nagyobb teljesítmény növekményt kapni azonos mértékű mem OC mellett
. Ezért is vártam volna fsb1000 hírhedt "eltérő méréseit".. csak ugye nem véletlenül nem érkeznek.... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GA-H110M-S2PV PC 7. gen i5 proci, 240 GB SSD, Jogtiszta Windows 11
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

. Ezért is vártam volna fsb1000 hírhedt "eltérő méréseit".. csak ugye nem véletlenül nem érkeznek....