- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sondi1986
addikt
Ez majdnem olyan mint 2-3 éve a GTX460-ra mindenki azt mondta milyen jó tuningolhatok, az nv-sek monták hogy a HD6850 nem lehet ennyire húzni, de az én 6850-em vitte a 1035Mhz-et, ami kitűnt a 6850-es tömegből rendesen. Akkoriba nem hepciáskodtam abba hogy nem lehet húzni a AMD-ket mert a 6870-en is érződött, hogy próbálták belőni azt az értéket amin a egy gyenge chip is el ment 900Mhz-en.
Én most ugyan ezt érzem nv fronton főleg a GTX650-nél meg a GTX650ti/ boost/660-nál, próbálták az órajelet minél magasabbra húzni hogy ne legyen benne már jókora tartalék.
Nem egy teszt oldalt láttam hogy nv kártyákat 5-10% húzásnál vége volt.Nem egy teszt oldal írja hogy az AMD kártyákba sok tartalékot hagytak ezáltal jobban lehet húzni.
De gondolom marcusa biztos láttad 7850 tulajok hol járatják az órajelüket.1070Mhz-et azért írtam mert a mostani tesztben egy OC kártya volt és 1100Mhz-re boostol.
De a mezei 660-as 1058MHz jár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest