- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomLion
tag
válasz
Bada Bing #33 üzenetére
A legnagyobb poén valóban kimaradt
, a Special offer from nvidia valójában csak 20% engedményt jelent a Sims 3 árából
wuh, húzócím a 470-es hez? Szerintem ez rettenet
EarL 007: köszi a segítséget, küzdöttem rajta egy sort, arra rájöttem, hogy ha a thums szócskát törlöm, akkor beteszi kis képbe, de az nem tetszett a grafikonoknál. Viszont a képekre megcsinálom
proci985: A mellékelt vga légfolyosó és a ház oldala nem volt fent a teszt alatt, de kipróbáltam feltett oldallappal, akkor volt kb 60fok Idle. Azt igaz, hogy a ház alulról kapja a hűvös levegőt, ráadásul nekem egy mindössze 800-at forgó venti húzza be, és van mégy egy plusz porszűrő a ház aljában.
fsb1000: a gyári ventikkel alap helyzetben (mint nálam) a Cosmos nem a hűtés bajnoka
Azért írtam, hogy kb 60 fok és minden OK, mert a Radeon is kb 55fok idle, a gyári leszabályozott hűtés miatt. És csendesek is így, mindkettő. Nem hiszem, hogy a 60 fok gáz a gpu-k nak. Viszont az 5850 nem megy fel csak kb 75 -ig, a 470-es meg majd 90 volt.
A vga alatt amúgy egy brutális Creative audigy2 SE Bulk van
A chipset hőmérséklete tuningolva 45 fok, a proci kb 60-65Televan: természetesen lehet a videomemória mérete és a min fps között összefüggés, ha a kártya kifut a memóriából, a játék megakad. ilyen méréseket nem végeztem, biztos nem lehetek benne, de ME2 alatt, 1920x1200-ban 4xAA mellett talán ez még nem léphetett fel.
ceia: bár nincs ref kártya, sztem ez egy referencia hűtő
És ismét köszi mindenkinek az elismerő szavakat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mozilla Firefox
- E-roller topik
- Ingatlanos topic!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Hardcore café
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest