Új hozzászólás Aktív témák

• TomLion

tag

válasz Bada Bing #33 üzenetére

A legnagyobb poén valóban kimaradt :W , a Special offer from nvidia valójában csak 20% engedményt jelent a Sims 3 árából :)) wuh, húzócím a 470-es hez? Szerintem ez rettenet

EarL 007: köszi a segítséget, küzdöttem rajta egy sort, arra rájöttem, hogy ha a thums szócskát törlöm, akkor beteszi kis képbe, de az nem tetszett a grafikonoknál. Viszont a képekre megcsinálom :R

proci985: A mellékelt vga légfolyosó és a ház oldala nem volt fent a teszt alatt, de kipróbáltam feltett oldallappal, akkor volt kb 60fok Idle. Azt igaz, hogy a ház alulról kapja a hűvös levegőt, ráadásul nekem egy mindössze 800-at forgó venti húzza be, és van mégy egy plusz porszűrő a ház aljában.

fsb1000: a gyári ventikkel alap helyzetben (mint nálam) a Cosmos nem a hűtés bajnoka
    Azért írtam, hogy kb 60 fok és minden OK, mert a Radeon is kb 55fok idle, a gyári leszabályozott hűtés miatt. És csendesek is így, mindkettő. Nem hiszem, hogy a 60 fok gáz a gpu-k nak. Viszont az 5850 nem megy fel csak kb 75 -ig, a 470-es meg majd 90 volt.
    A vga alatt amúgy egy brutális Creative audigy2 SE Bulk van :D
    A chipset hőmérséklete tuningolva 45 fok, a proci kb 60-65

Televan: természetesen lehet a videomemória mérete és a min fps között összefüggés, ha a kártya kifut a memóriából, a játék megakad. ilyen méréseket nem végeztem, biztos nem lehetek benne, de ME2 alatt, 1920x1200-ban 4xAA mellett talán ez még nem léphetett fel.

ceia: bár nincs ref kártya, sztem ez egy referencia hűtő

És ismét köszi mindenkinek az elismerő szavakat!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés