- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
A teszt jó! Köszönet jár érte!
Tényleg kicsit félrevezető lehet az OC miatt. Az más kérdés hogy az 5850 általában gond nélkül hozza az 5870 órajeleit. Különösebb melegedési problémák nélkül. Vagyis egy átlag felhasználónak ebből emiatt az szűrhető le hogy "veszek egy 5850-et meghúzom az 5870 órajelére és közel vagyok a GTX470 teljesítményéhez. "
És ezen indoklás logikai menetére nem lehet azt mondani hogy helytelen lenne!
De azt valóban elfelejtjük megemlíteni amire az 5870 esetében pedig fel szoktuk hívni a figyelmet, hogy lehet el tudod érni az 5870 órajeleit egy 5850-nel (valójában akár jóval magasabbat is ez típustól függ általában) de egy 5870-ben is van legalább annyi plusz.
Így itt is megérdemli a GTX470 hogy ezt a dolgot kiemeljük!Az pedig hogy stabilabb az FPS érték a GTX-el általában, arra vezethető vissza hogy több a tartalék a zöldek fejlesztésében, (és ez mindig is így volt az ATi kisebb GPU-kat tervezett és magasabban frekvencián járatta a őket. Az nV pedig mindig kicsit túlméretezte és kisebb órajelen járatta így stabilabb volt és itt automatikusan kapcsolódhatna az autós példa Japán VS Amerikai) Most az igazi gond az hogy ez a Fermi-s architektúra ezen a csíkszélességen nem igazán jött be az elgondolás hiába volt jó. (gondolok itt a magas fogyasztásra, melegedésre) Talán a következő generáció kisebb nm-en, vagy valami optimalizálás amit nyárra ígérnek.
Ettől független magánvéleményem az hogy nem bántam meg az 5850-em megvásárlását! A laggolást pedig én eddig igazán csak a Furmarkban vettem észre ott viszont nagyon csúnyán látszott. Még szerencse hogy nem azzal játszok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fujifilm X
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 11
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- OLED TV topic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest