- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenity
senior tag
válasz
andris1602
üzenetére
Uhh
nem hangzik túl jól.....Busz lefixálva, a családot sem zavarom nagyon
a gyomorideg oldódik, már csak az agyamba kéne az a tudás 
-
greenity
senior tag
válasz
andris1602
üzenetére
ha lesz miről írok.... most inkább nézem a menetrendeket, amit kívülről tudom, meg egyezkedem a barátnőmmel, hogy mikorra menjek, mint a sztochasztikus folyamatok entrópiarátáján agyaljak. Sosem gondoltam volna, hogy én ennyit fogok agyalni egy hülye vizsgán... 2 éve nem voltam ennyire oda. Mondjuk akkor nem volt ekkora tét, mint most. -
greenity
senior tag
válasz
andris1602
üzenetére
Még nem adtam fel
épp a Pécsen alvást szervezem... csak már nagyon elég... majd ha csütörtök dél lesz, nem leszek így elszontyolodva 
-
greenity
senior tag
Szülői ráhatásra, miszerint a 4-5 liter tejes tea nem tesz túl jót, tessék inkább zöldet inni, ma zöld tea lesz terítéken.... kezdem azt hinni hogy mindegy

-
greenity
senior tag
válasz
Crystalheart
üzenetére
Elsős egyetemistaként úgy kellett letukmálni a sört a torkomon.... harmadévben a negatív sörivási rekordot döntöttem, 4 óra alatt ittam meg az egy sört. Azóta fejlődtem ilyen szempontból. De csak barátokkal és csak keveset
most egyébként is visszaszokási stádiumban állok alkohol tekintetében. A teát szerencsére nálunk senki nem tiltja...
A keserűt én sem szeretem
(#9) andris1602 Szakhét szervezéskor játszottam be, hogy 3 filterből főzött ginzenges zöld teát, másfél liter lett, ittam meg kb. 1 óra alatt, éjfélig nem tudtak lelőni

-
greenity
senior tag
válasz
Crystalheart
üzenetére
Azt hittem ilyen ember nem létezik
Egyik ismerősöm pl a jó kis menzás teát szereti, agyoncukrozott, agyoncitromozott fekete tea...
Magam részéről ha nem tejes tea, akkor a jázminos zöld tea (szálas) amiért oda vagyok
lassan be is kell szereznem 
-
greenity
senior tag
válasz
andris1602
üzenetére
Ízlés dolga
Én anyukámtól láttam, s mikor elsőben sokat kellett tanulni elkezdtem ezt szlopálni
egyszer próbáltam ki a ginsenges zöld teát, egész éjjel azt ittam hogy fent tudjak maradni, délután négyig bírtam is 
Mondjuk nem szívesen éjszakázom
de ilyenkor is jól jön.Van aki tejszínnel issza, úgy még nem próbáltam.
Keverni mi is szoktuk, volt, hogy úgy főztünk teát barátnőmmel, hogy a másiknak ki kellett találni, hogy milyen tea
(#4) hoffman_
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vicces képek
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Moza CRP2 pedálszett
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem hangzik túl jól.....
a gyomorideg oldódik, már csak az agyamba kéne az a tudás 
Elsős egyetemistaként úgy kellett letukmálni a sört a torkomon.... harmadévben a negatív sörivási rekordot döntöttem, 4 óra alatt ittam meg az egy sört. Azóta fejlődtem ilyen szempontból. De csak barátokkal és csak keveset
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)