Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenity
senior tag
válasz
Crystalheart
üzenetére
Elsős egyetemistaként úgy kellett letukmálni a sört a torkomon.... harmadévben a negatív sörivási rekordot döntöttem, 4 óra alatt ittam meg az egy sört. Azóta fejlődtem ilyen szempontból. De csak barátokkal és csak keveset
most egyébként is visszaszokási stádiumban állok alkohol tekintetében. A teát szerencsére nálunk senki nem tiltja...
A keserűt én sem szeretem
(#9) andris1602 Szakhét szervezéskor játszottam be, hogy 3 filterből főzött ginzenges zöld teát, másfél liter lett, ittam meg kb. 1 óra alatt, éjfélig nem tudtak lelőni

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Elsős egyetemistaként úgy kellett letukmálni a sört a torkomon.... harmadévben a negatív sörivási rekordot döntöttem, 4 óra alatt ittam meg az egy sört. Azóta fejlődtem ilyen szempontból. De csak barátokkal és csak keveset
most egyébként is visszaszokási stádiumban állok alkohol tekintetében. A teát szerencsére nálunk senki nem tiltja...