Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenity
senior tag
azért eddig nem folyamodtam még és nem is szeretnék...a legjobb egyébként az, amikor még azt is megkísérlik megmondani, hogy mikor hogyan öltözzek, öltözzek már csinosan... máshogy nem lehet pasit fogni... ... akar a fene... nah jó, persze jó lenne ha, de nem feltétlenül, és ha valakinek nem tetszem úgy, ahogy vagyok, akkor sehogy

-
Muki94
aktív tag
Kíváncsiak, bele szeretnének szólni?
Add alájuk a lovat...
Peersze, nagyon tetszik az a srác, jó volna! Rákattannak a témára, és egyszer csak koppannak egy nagyot. Mikor leesik nekik, hogy végig félre voltak vezetve, megunják a magánszférádon való csámcsogást. Szerintem. -
mager#
csendes tag
Mond meg nekik, hogy te ilyenre vágysz.

-
Picike8
aktív tag
Neked is.

Ha a privát életedbe akarnak belekotyogni, akkor szóljál nekik, hogy nem rájuk tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO LEGION 5 15AHP10 (83M0001MHV)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (66)
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS + Cellular - 98%, full dobz - Apple garancia (202)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/256GB - Makulátlan állapot! - A szállítást állom!
- Fitbit Versa 4 okos óra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
azért eddig nem folyamodtam még és nem is szeretnék...