Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
egyébként ha kábelmodemed van, akkor nem kell a modemhez menni, ha buherálni akarod, mert van a modemben webszerver és az pontosan megmondja, mi a baja.
-
bambano
titán
tényleg nem nyersz semmit azzal, ha kiigazítod, mert a nagyobb cégeknél előre leírt forgatókönyv szerint beszélnek az ügyféllel, és azokat a kérdéseket teszik fel először, ami az ügyfelek nagyobbik részénél bevált.
ne aggódj, engem is szoktak azzal zaklatni, hogy indítsam újra az adsl dobozkát, hiába üzleti bejelentőt hívok és hiába magyarázom, hogy sokszázmegás drótról van szó, nem otthoni adsl-ről

egyébként az ügyfelek zöme elképesztő szinten nem ért hozzá és eszement mennyiségű hülyeséget képes kitalálni. ugyanez igaz egyes szolgáltatókra is.
-
greenity
senior tag
Engem is meglepett. Ennél lényegesen nehezebben szoktam kiharcolni azt, hogy legyen bármiféle javulás.
Attól is függ, hogy melyik szerelőbrigádhoz kerül az ember munkalapja.
Azt az egyet nem bírom elviselni, hogy a kedves központ minden alkalommal hülyének néz. Nem nyerek semmit azzal, ha kiigazítom, mert mindig más veszi fel, pedig egyszer szívesen megtenném. -
bbazs96
tag
Hmm, bár nekem lett volna tapasztalatom ilyen - after purchase - szolgáltatással. A lapostopom pl. törve érkezett meg a szervizből, és még én kaptam a lebaszást amikor aznap este felhívtam őket, hogy hogyne, biztos én csináltam...
Ha már TV, olvasd el a filmötletem (:
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vezetékes FEJhallgatók
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Telekom mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- Metal topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
már csak ki kéne tudni, hogy mi merre