- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
egyébként ha kábelmodemed van, akkor nem kell a modemhez menni, ha buherálni akarod, mert van a modemben webszerver és az pontosan megmondja, mi a baja.
-
bambano
titán
tényleg nem nyersz semmit azzal, ha kiigazítod, mert a nagyobb cégeknél előre leírt forgatókönyv szerint beszélnek az ügyféllel, és azokat a kérdéseket teszik fel először, ami az ügyfelek nagyobbik részénél bevált.
ne aggódj, engem is szoktak azzal zaklatni, hogy indítsam újra az adsl dobozkát, hiába üzleti bejelentőt hívok és hiába magyarázom, hogy sokszázmegás drótról van szó, nem otthoni adsl-ről

egyébként az ügyfelek zöme elképesztő szinten nem ért hozzá és eszement mennyiségű hülyeséget képes kitalálni. ugyanez igaz egyes szolgáltatókra is.
-
greenity
senior tag
Engem is meglepett. Ennél lényegesen nehezebben szoktam kiharcolni azt, hogy legyen bármiféle javulás.
Attól is függ, hogy melyik szerelőbrigádhoz kerül az ember munkalapja.
Azt az egyet nem bírom elviselni, hogy a kedves központ minden alkalommal hülyének néz. Nem nyerek semmit azzal, ha kiigazítom, mert mindig más veszi fel, pedig egyszer szívesen megtenném. -
bbazs96
tag
Hmm, bár nekem lett volna tapasztalatom ilyen - after purchase - szolgáltatással. A lapostopom pl. törve érkezett meg a szervizből, és még én kaptam a lebaszást amikor aznap este felhívtam őket, hogy hogyne, biztos én csináltam...
Ha már TV, olvasd el a filmötletem (:
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Automata kávégépek
- Óra topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért tűntek el a buta tévék?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
már csak ki kéne tudni, hogy mi merre