Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
egyébként ha kábelmodemed van, akkor nem kell a modemhez menni, ha buherálni akarod, mert van a modemben webszerver és az pontosan megmondja, mi a baja.
-
bambano
titán
tényleg nem nyersz semmit azzal, ha kiigazítod, mert a nagyobb cégeknél előre leírt forgatókönyv szerint beszélnek az ügyféllel, és azokat a kérdéseket teszik fel először, ami az ügyfelek nagyobbik részénél bevált.
ne aggódj, engem is szoktak azzal zaklatni, hogy indítsam újra az adsl dobozkát, hiába üzleti bejelentőt hívok és hiába magyarázom, hogy sokszázmegás drótról van szó, nem otthoni adsl-ről

egyébként az ügyfelek zöme elképesztő szinten nem ért hozzá és eszement mennyiségű hülyeséget képes kitalálni. ugyanez igaz egyes szolgáltatókra is.
-
greenity
senior tag
Engem is meglepett. Ennél lényegesen nehezebben szoktam kiharcolni azt, hogy legyen bármiféle javulás.
Attól is függ, hogy melyik szerelőbrigádhoz kerül az ember munkalapja.
Azt az egyet nem bírom elviselni, hogy a kedves központ minden alkalommal hülyének néz. Nem nyerek semmit azzal, ha kiigazítom, mert mindig más veszi fel, pedig egyszer szívesen megtenném. -
bbazs96
tag
Hmm, bár nekem lett volna tapasztalatom ilyen - after purchase - szolgáltatással. A lapostopom pl. törve érkezett meg a szervizből, és még én kaptam a lebaszást amikor aznap este felhívtam őket, hogy hogyne, biztos én csináltam...
Ha már TV, olvasd el a filmötletem (:
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4/ 1TB m.2 alapú mini PC/ garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Dell Latitude 5591 i7/500GB M2 SSD/ 32GB DDR4
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Yoga Pro 9 - RTX 5070 - 64GB - multitouch laptopok! - LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.03)
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
már csak ki kéne tudni, hogy mi merre