Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
egyébként ha kábelmodemed van, akkor nem kell a modemhez menni, ha buherálni akarod, mert van a modemben webszerver és az pontosan megmondja, mi a baja.
-
tényleg nem nyersz semmit azzal, ha kiigazítod, mert a nagyobb cégeknél előre leírt forgatókönyv szerint beszélnek az ügyféllel, és azokat a kérdéseket teszik fel először, ami az ügyfelek nagyobbik részénél bevált.
ne aggódj, engem is szoktak azzal zaklatni, hogy indítsam újra az adsl dobozkát, hiába üzleti bejelentőt hívok és hiába magyarázom, hogy sokszázmegás drótról van szó, nem otthoni adsl-ről

egyébként az ügyfelek zöme elképesztő szinten nem ért hozzá és eszement mennyiségű hülyeséget képes kitalálni. ugyanez igaz egyes szolgáltatókra is.
-
greenity
senior tag
Engem is meglepett. Ennél lényegesen nehezebben szoktam kiharcolni azt, hogy legyen bármiféle javulás.
Attól is függ, hogy melyik szerelőbrigádhoz kerül az ember munkalapja.
Azt az egyet nem bírom elviselni, hogy a kedves központ minden alkalommal hülyének néz. Nem nyerek semmit azzal, ha kiigazítom, mert mindig más veszi fel, pedig egyszer szívesen megtenném. -
bbazs96
tag
Hmm, bár nekem lett volna tapasztalatom ilyen - after purchase - szolgáltatással. A lapostopom pl. törve érkezett meg a szervizből, és még én kaptam a lebaszást amikor aznap este felhívtam őket, hogy hogyne, biztos én csináltam...
Ha már TV, olvasd el a filmötletem (:
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Google Pixel topik
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Mini-ITX
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
már csak ki kéne tudni, hogy mi merre