Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenity
senior tag
A picik meg a szaladgálás ismerős
Mikor 10 voltam, tehát Húgom 3. Nyáron minden este az én dolgom volt rá vigyázni 7 és 8 között. A Balaton-parton voltunk, szóval sétáltunk, volna... Ugyanis őkelme nem akart mellettem sétálni, hanem kötelező 4 méter távolság kellett legyen köztünk. Sétáltunk együtt, majd közölte, hogy állj, előre szaladt, és közölte, hogy mehetek. Ez a sétányon ment, de máshol nem nagyon engedtem. Amiből az lett, hogy folyton bőgött, hogy én milyen gonosz vagyok vele. És az összes felnőtt hülyén nézett rám, volt aki megkérdezte, hogy miért bántom szegény kislányt....
A szüleink pedig éppen dolgoztak, szóval ezért volt Hugóca az enyém arra az időre. Aztán ahogy nőtt lett egyre könnyebb vele -
greenity
senior tag
Igen, értettem, amit mondani akartál.
Belátom, hogy lehet elbambulni.
Ettől függetlenül állt fel a szőr a hátamon. És én is remélem, hogy ha egyszer szülő leszek, akkor nem csinálok ilyet, vagy mint itt, nem lesz belőle gond.Mondjuk nekem akkor is fura, hogy a kisebbik gyerek ment külön a felnőttől. De mondom, lehet én vagyok a buta.
-
greenity
senior tag
Nem erről van szó, és én sem vagyok tökéletes, és nem is akarok az lenni (dehogynem!) viszont azt gondolom, hogy ez felelőtlenség.
Igen, igazad van abban, hogy elhamarkodottan ítéltem, egy kb. 1 perces benyomásból, mint mondtam, nem vagyok tökéletes.bambano Ilyen is van, ismerek rá élő példát, de ő se nem nevezhető öregnek se nem néninek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- Kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen széket vegyek?
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest