Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Neil Watts
üzenetére
Ne értsd félre, nekem csak furcsa egy kicsit az egész. És próbáltam látványosan kifejezni ezt.

Anno 2004-ben k..va sokat szenvedtem az nv driverrel. Mindenféle fórumot és hivatalos oldalt átolvastam és mindent a leírtak alapján csináltam, mégsem sikerült.
Egy francia linux rendszergazda haver csinálta meg ssh-n keresztül aki szintén debianozott. Aki szintén azt mondta, hogy nem volt "egyszerű" móka.
Úgy tudom azóta ez változott Ubin tehát probléma megoldva.Azért "vicces" a szitu mert debiant komolyabb munkákra, különféle szerverekbe, speciális munkákra használják. És elképzeltem ha egy szimpla driver telepítés ilyen körülményes, konfigokat másolgatni, átírni, létrehozni stb... akkor milyen lehet valami tényleg komplikáltabb dolog? Mondjuk rendszergazdai feladatok, szerver oldali alkalmazások beállítása, jogok kezelése stb stb...
Szal érted mit mondok, ha fél oldalnyi leírás egy szaros driver telepítés akkor a fentiek vajon mennyire lehetnek összetettek? -
greenity
senior tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Majd ha nagyobb leszek ebben a rendszerben, értsd eltöltöttem egy kis időt azzal, hogy jobban megismerem én is gyorsabban tudom, egyelőre tényleg az a lényeg, hogy működik.
Magam részéről: szerintem egy majdnem ismeretlen rendszernél, főleg tőlem, ez egy jó eredmény
Mondjuk mondták már, hogy bátrabb vagyok ilyenekben mint az átlag info-fizes emberkék
-
greenity
senior tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
igen teljesen jól működik, a felfüggesztés eleve ment, most már a hibernálás is

Nem szoktam csak úgy feladni
most már csak a wine-al kell még megküzdjek és rendben is leszek vele 
Arra még rágyúrok úgyis később kell még a program
lehet hogy lehetett volna egyszerűbben én csak megkerestem ami működik és örültem neki

Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

most már csak a wine-al kell még megküzdjek és rendben is leszek vele