- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
válasz
homerhamm #19748 üzenetére
és plata egy trófeához is kell, nemcsak pénzcsinálás miatt fontos.
Aranyéremre megcsinálod az összes autos, tiatlon ,repülős versenyt, hajós versenyt és repülős sulit plusz a vadászos küldetéseket akkor pedig arany trófeát kapsz psn, stemen achivemntet.
Azért fontos az összes verseny és repülős iskola küldetéseinek és vadászos küldik megnyerése aranyéremre a platinához.
Bejött a GTA nehézségi szint nálam a legújabb játékok és a Dark Souls között vannak.
Játékélményeim:
GTA Vice City San Andreas platinaA vadászaton megvan a bronzérem az ezüstre hajtok.
A repülős iskola első három aranyérem, a többi fele ezüst, fele bronz érem.
A triatlon 2 arany egy bronz érem Traverrel.Úgy néz ki nemcsak a staminát, kell maximumra húzni, hogy bő előnnyel nyerjek triatlont hanem a lung capacityt és a strongot is.
A lung capacityt majd bőröndök keresésével fogom, amiket a víz alatt kell megtalálni.
A San Andreasba meg kagylók összeszedésével lett maximum a lung capacity.Mellesleg a stunt jumpok nehezebbek mint az előző részekben.
Remélem a GTA 6 szórakoztatóbb lesz mint az 5. -
Plata
félisten
válasz
homerhamm #19619 üzenetére
Aúúú.
De az nem az én dógom.
Egyébként meg a versenyt nyertem én.#19618Wiz Khalifa
Nekem taxizás közben igen,na és ha kivág a játék előszeretettel csesszi el a grafikai beállításaimat.Már fel is adtam hogy újra beállítsam.De mivel nem tudtam GTA-zni gondoltam játszok RDR online-al,na ott még durvább a modder helyzet.Még a tábori kutyámat is csesztették.Hol lángoszlop jött ki belőle,hol víz,vagy gőz.De az hogy a moonshine shackban a bárban áll a víz már fel sem tűnik, olyan uncsi hogy max azon röhögök egy jót hogy a részeg pasas a vízben alszik. -
Plata
félisten
válasz
homerhamm #19545 üzenetére
Ha a szerver olyan tuti lesz mint most,akkor el sem tudom készíteni a tankot.
Ezt a vacak verdát is kínszenvedés volt megcsinálni,pár dolog ki is maradt,mert nem csinált semmit a játék csak kiírta hogy a server unavailable meg egyéb szuper fasságot.Cseszettül fárasztó volt,csak pörgött a töltés jel és nem csinált semmit.Úgyhogy pár cucc nem került fel,mert meguntam a harcot a hülye szerverrel.Festés is vagy fél perc várakozás volt mire rákerült. -
-
Plata
félisten
válasz
homerhamm #19339 üzenetére
Nézd nem tudom hogy téged mivel etetnek abban a diliházban amiről folyton mesélsz.
De gondolom valamiféle dilibogyó lehet amitől jobb a kedved.
Sajnálom.
Szerencsére nekem még sosem volt szükségem ilyen vidítószerekre.
Eddig mindössze kétféle dolgot használtam életemben ami függőséget okoz,ez a kávé és a cigi.Cigi is szimpla bolti bagó volt,nem valami zanzásított izé,de a cigiről leszoktam több mint harminc éve,ami vicces volt,főleg hogy azóta a cigi szagát sem bírom.
Kávéról sosem tudok le szokni mert szeretem.Bár nem szabadna inni,de akkor is kell na.
És akár hiszed akár nem,engem a kávé feldob.
Ami azt illeti smiley-s tablettát sem láttam még.
Szerintem már nem is fogok.
Aki meg ilyesmivel él azt csak szánni tudom.#19341Wiz Khalifa
És ilyen bogyó tényleg van vagy csak kitaláltad?
Egyébként ma ettem bogyót,de fekete volt és vacak az íze,bár egyesek szerint ez a szőlő finom,szerintem viszont vacak vót.Bár a leve az jó,főleg kólával. -
Plata
félisten
válasz
homerhamm #19283 üzenetére
Az ördögbe,azt nem is láttam,csak ezt:
Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen! -
Kiskokó
veterán
válasz
homerhamm #19228 üzenetére
Igen azért is sz@r.
Az össze jelenlegi Metaverzum gagyi vagy sz.r vagy nincs is kész. Annyira új dolog még ez. Most fejlődikLedgeri :
Ezt most a verseny keretein belül mondod ?
Nem mondok rá semmit, csak egy infót osztok meg : Van amikor 3 képet fotózni, kész autóról sem sikerül, hogy tudjak nevezni... üldöző meg üldözött már itt feladtam...
Ötletnek jó amúgy, szívesen pontozok ilyen nevezéseket is, csak ki fogja megcsinálni?
Most is 2-3 an neveztek :S -
Kiskokó
veterán
válasz
homerhamm #19022 üzenetére
Munkanélküli, de más munkám / hobbym van ott.
Igaz ez most egy olyan szerver ami kb full üres, van hogy mi 2-3 an vagyunk csak fent egész este.
Így igaz kiveszik az RP része kicsit, de cserébe olyan mint egy új "single" player amit viszont többen tudunk együtt játszani.
Illetve legalább nem rabolnak ki / el minden fél órában.
De azért jó lenne ha lenne élet is...
Itt még mindig nem érdekel senki az RP ?
Többen egy jó kis alap közösséget lehetne kialakítani. Aztán addig hátha a szerver is beindul és lesznek többen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!