Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
veterán
Kétfajta user van: az egyik majd megőrül a teljesítmény/fogyasztási grafikonokért, míg a másik a szó szoros értelmében lesz@rja, berakja a gépébe és játszik. Persze arra ügyel, hogy olyan VGA-t vegyen, ami vagy jól hűt cserébe kicsikét zajosabb, vagy jól is hűt és nem is zajos.
Korábban egy ref Asus 6950-esem volt, ami rohadt halk volt és jól is hűtött. Most egy nem ref NV 760-asom van, ami ugyan hűt, de nem hűvösebb mint elődje, viszont kicsit zajosabb is (pedig windforce). Mivel nem zavaró a hangja még terhelve sem (pedig a GPU néha felmegy 80 fokra is egy átszellőztetett házban), ezért nem igazán érdekel a dolog. A 650W-os tápot pedig pont azért vettem, hogy ne érdekeljen ha egy kártyának nagyobb a fohyasztása....Ezért írtam, hogy nézőpont kérdése. -
Riddick77
tag
Nekem számít,hogy hűvösebb,halkabb rendszerem legyen.
Ami melegszik,az sokkal hamarabb el is romlik,főleg ha BGA forrasztás van benne.
Jártam már így ,mikor a custom AMD kártyám elromlott 6850-es és egy ref-et akartak adni helyette,azt balhézhattam.
Lehet,hogy nem izgat valakit mennyit fogyaszt a PC-je,mennyi hőt termel,és mennyire hangos ,de engem igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest