Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Zyxel zizzenés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riddick77
tag
Nem a kártya típusának szólt a megállapításom,hanem általánosan mondtam.
Jelenleg, egy régebbi passzív Nvidia kártya van a gépemben,ami durván fejlesztés alatt áll ,de repül belőle azonnal ,ahogy lesz egy jó árú AMD Radeon,ami kellően halk,és nem melegedős,mivel nekem az AMD színvilága jobban bejön. Egy 26" Samsung T260 16:10-es monitoron nézve.
Tudom,hogy ez is sokan urban legendnek tartják,de én még az említett plazmán is látom,hogy milyen szépek a színei az Xbox One AMD APU-jának.
A cikkhez visszatérve..ne játékot adjanak,hanem faragják az árát a régebbi kártyáknak.
"Nagyon halk, viszont nagyon melegszik, gyari beallitasokkal max 40%-ig porgeti a ventilatorokat, es 87 fok fole is siman felmaszik (volt 90 is) egy 3x10cm venti huteses hazban."
Ezt egy tulaj írta ,a ASUS STRIX-R9 390-járól.
-
-
Riddick77
tag
Nekem számít,hogy hűvösebb,halkabb rendszerem legyen.
Ami melegszik,az sokkal hamarabb el is romlik,főleg ha BGA forrasztás van benne.
Jártam már így ,mikor a custom AMD kártyám elromlott 6850-es és egy ref-et akartak adni helyette,azt balhézhattam.
Lehet,hogy nem izgat valakit mennyit fogyaszt a PC-je,mennyi hőt termel,és mennyire hangos ,de engem igen.
-
Riddick77
tag
A 28 nm-es gyártástechnológiára gondoltam a GPU-ban ,ami 2011-es.
Míg a pár hónap múlva esedékes ,14 nm-es FINFET technológia a küszöbön van.
Sokszor hallom ezt,hogy a fogyasztás egy dolog...szerintem meg nem.
A hatékonyságnak ,mindig is az elsődleges szempontok között kell lenni egy terméknél, a teljesítmény/fogyasztás mutató pont ezt tükrözi.
De,az AMD helyesen erre az útra lépett a 14nm-el,ezért várjuk az új GPU-kat,CPU-kat tőlük.
Viszont ,a réginek is lehet helye,értékeljék le durván őket,ha eddig nemtudták kiárulni normál áron a készleteket az üzletek.
-
Riddick77
tag
Nem éri meg egy ingyen játék azt,hogy vegyél egy elavult technológiát használó "áramtemetőt" ,miközben a küszöbön vannak az új ,gyorsabb,takarékosabb hardverek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Renault, Dacia topik
- Milyen széket vegyek?
- Óvodások homokozója
- PlayStation 5
- Call of Duty: WWII
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos Asus GeForce GTX 1080 8 GB -os VGA kártya AkciÓÓ!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest